Αλιγάτορας κάνει βόλτα στο κέντρο της Νέας Υόρκης

Έναν «περίεργο» πεζό είδαν από κοντά σήμερα οι κάτοικοι της Νέας υόρκης. Πρόκειται για έναν αλιγάτορα μήκους περίπου ενός μέτρου ο οποίος εθεάθη να παραπατά στο κέντρο της μεγαλούπολης των ΗΠΑ.

Η παρουσία του όπως αναφέρουν ξένα μέσα δεν δημιούργησε πανικό αλλά αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι έσπευσαν να τον φωτογραφίσουν.

Οι αστυνομικές αρχές της πόλης κλήθηκαν να επέμβουν πάντως καθώς οι κινήσεις ενός άγριου ζώου σε αστικό περιβάλλον κάθε άλλο παρά προβλεπόμενες είναι.

Το ζώο μεταφέρθηκε σε ενυδρείο στο οποίο όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση πέθανε. Τα αίτια των θανάτου του ζώου δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά αλλά οι αρχές αναφέρουν πως δεν φέρουν καμία ευθύνη. Εκπρόσωπος του ενυδρείου αναφέρει πως είναι πιθανό, ο αλιγάτορας να είχε τραύματα από πριν και πιθανότατα αυτή ήταν και η αιτία που τον ώθησε να βγει σε πολυσύχναστους δρόμους.

Οι αρχές της Νέας Υόρκης πιθανολογούν πως το ερπετό άφησε ελεύθερο κάποιος ασυνείδητος ιδιοκτήτης αν και στη Νέα Υόρκη απαγορεύεται ρητά η ιδιοκτησία και η πώληση ερπετών.
Πηγή: skai.gr