Έκανε πλάκα στο σκύλο της, τον τσάντισε και τον φωτογράφησε την κατάλληλη στιγμή!

Ο Aνούκο είναι ένα όμορφο Σιβηρικό χάσκι ενός έτους που τρελαίνεται για παιχνίδια, αλλά μερικές φορές αποδεικνύεται ότι ακόμα και τα καλύτερα παιδιά (στην περίπτωση μας σκυλιά) μπορούν να τσαντιστούν όταν τα πειράζουν! Η κηδεμόνας του Τζασμίν Μίλτον προσποιήθηκε ότι πετά μια μικρή μπάλα στον Ανούκο για να την πιάσει. Κι όταν ο σκύλος της συνειδητοποίησε ότι τού “την έφερε”, η 18χρονη αποτύπωσε την κατάλληλη στιγμή την οργίλη έκφραση του στην κάμερα. Πραγματικά, το θυμωμένο πρόσωπο του Ανούκο, που αρχικά γουρλώνει τα μάτια και μετά την κοιτά επιτιμητικά, τα λέει όλα!

Nana
"Πότε θα μού πετάξεις επιτέλους το μπαλάκι;"

Οι φωτογραφίες του... τσαντισμένου Ανούκο, καθώς και κάποιες άλλες παρόμοιες με τον ίδιο πρωταγωνιστή, διαδόθηκαν ραγδαία στο διαδίκτυο. Ανεξάρτητα αν φαίνεται λίγο θυμωμένος, το μεγάλο σκυλί έχει χρυσή καρδιά, διευκρινίζει η κηδεμόνας του.

dog-tricked-facial-expression-anuko-husky-12

Πράγματι, ο Ανούκο είναι μια διαρκής πηγή χαράς στη ζωή της Μίλτον. “Έκανα θεραπεία για κατάθλιψη και το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Αφότου τον πήρα, αυτός με έκανε να γελάσω, όταν κανείς άλλος δεν ήταν σε θέση να το κάνει, και τώρα κάνει και τον υπόλοιπο κόσμο να χαμογελά. Είναι ο ήρωάς μου και σίγουρα κάτι περισσότερο από ένα όμορφο πρόσωπο!” δήλωσε η κοπέλα σε συνέντευξή της.

O Aνούκο έχει ποζάρει με ανάλογα... δυσκοίλιες εκφράσεις και σε άλλα ενσταντανέ:


dog-tricked-facial-expression-anuko-husky-2

dog-tricked-facial-expression-anuko-husky-3

... Αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα μικρός σκύλος με μια μεγάλη καρδιά

dog-tricked-facial-expression-anuko-husky-10

dog-tricked-facial-expression-anuko-husky-6

dog-tricked-facial-expression-anuko-husky-9


Πηγή: skai.gr