Κλείσιμο

Ξεχάστε τον Τσε, T Shirt YANIS μόνο με 7,26 λίρες

Το όνομά του είναι συνώνυμο της επανάστασης. Γύρισε όλο τον κόσμο κηρύσσοντας την επανάσταση, έδωσε μάχες για την επανάσταση, και τελικά “έπεσε” ηρωικά επειδή δεν υπέστειλε ποτέ τη σημαία της επανάστασης. Όχι, δεν μιλάμε για τον Τσε Γκεβάρα (last year κουλούρια), αλλά για τον “πολύ” Γιάνη Βαρουφάκη” τον οποίο τελικά έφαγαν οι θεσμοί από τη θέση του ΥΠΟΙΚ, και κυκλοφορεί πλέον σε κοντομάνικο μπλουζάκι στο ebay  με το ευτελέστατο ποσό των 7,26 λιρών (τζάμπα πράμα - το ανάλογο ποσό των ευρώ δεν αναγράφεται όμως, ίσως γιατί το ebay βλέπει ποιοι μπαίνουν στο site του από την Ελλάδα).

Η σικάτη (όπως θα ταίριαζε σε έναν Βαρουφάκη με απαράμιλλο στυλ) καλοκαιρινή μπλούζα αναγράφει μόνον YANIS με και καλά αρχαιοελληνικού τύπου γραμματοσειρά, ενώ το χαμογελαστό πρόσωπο του τέως υπουργού Οικονομικών πλαισιώνει το αστέρι του ΣΥΡΙΖΑ (κάτι σαν το φωτοστέφανο των αγίων).

Η μπλούζα κυκλοφορεί στην αγορά μόνον σε λευκό, συμβολίζοντας μάλλον την αγνότητα των επαναστατικών ιδεών και συναισθημάτων με το κόκκινο της επανάστασης.

Γίνονται δεκτές
όλες οι πιστωτικές κάρτες (εκτός αν είστε Έλληνας, οπότε πιθανώς έχετε προβλήματα). Προλάβετε είναι collector's item λέμε!!!



Για όσους ενδιαφέρονται πάντως, υπάρχει και παλαιότερη παρτίδα με μπλουζάκι ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο παρουσιάζεται η νέα Μερκελοδραχμή μόνο αντί 14,04 ευρώ (243.324 Μερκελοδραχμές αν δεν κάνουμε λάθος).


SYRIZA-NEW-DRACHMA-MERKEL-T-SHIRT-S-XXXL-Left-Wing-Political-Party-Greece
Πηγή: skai.gr