Όρος στο προγαμιαίο συμβόλαιο να πηγαίνει γήπεδο!

Την αγάπη του για την Πάντοβα έδειξε ο Τζανφράνκο Μπορσάτι, καθώς έβαλε την γυναίκα του να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο, προκειμένου να μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο να βλέπει την ομάδα που υποστηρίζει!

"Εγώ η υπογράφουσα Οριέτα Τζάγκο δηλώνω πως δεν θα συζητήσω ποτέ για την Πάντοβα και θα δεχτώ ο μελλοντικός μου σύζυγος να πηγαίνει στο γήπεδο για τα εντός έδρας παιχνίδια και για τα εκτός έδρας που θεωρεί σημαντικά και ενδιαφέροντα", αναγράφεται χαρακτηριστικά στο συμβόλαιο, το οποίο οι δύο πλευρές υπέγραψαν το 1998 και δεν έχει υπάρξει ούτε μία παραβίαση του.

Βέβαια, σύμφωνα με το συμβόλαιο, ο Μπορσάτι πρέπει να συνοδεύει την σύζυγό του σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Παράλληλα, ο φίλαθλος της Πάντοβα αποκάλυψε για την σύζυγό του ότι "δεν έχει έρθει ποτέ στο γήπεδο μαζί μου. Διαφορετικά δεν θα είχε νόημα το συμβόλαιο... Η γυναίκα μου με αφήνει ελεύθερο να ακολουθώ μόνος το πάθος μου για την ομάδα, όχι όπως άλλες γυναίκες που γκρινιάζουν κάθε Κυριακή".

Η αποκάλυψη της συγκεκριμένης ιστορία έχει κάνει διάσημο το ζευγάρι στην Ιταλία, ενώ σύντομα αναμένεται να δώσουν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη για το θέμα. 

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr