Κλείσιμο

Aκούστε τo Ζεϊμπέκικο του Θρόνου! (GoT zeibekiko)

Στη διασκευή του εμβληματικού μουσικού θέματος στους τίτλους έναρξης της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς φαντασίας Game of Thrones, που προβάλλεται και από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αλλά επί τω... λαϊκώτερον προχώρησε ένας ταλαντούχος συμπατριώτης μας!

Τo όνομα αυτού είναι το Ζεϊμπέκικο του Θρόνου (GoT zeibekiko), έχει ήδη 700 προβολές στο YouTube, και απευθύνεται σε όλους εσάς τους μεριακλήδες οπαδούς του Game of Thrones, που σάς αρέσει το μπουζουκάκι και το μπαγλαμαδάκι!

Αλλά και τα σχόλια της (πολύ καλής) διασκευής, δεν πάνε καθόλου πίσω σε έμπνευση, το αντίθετο μάλιστα: "Έεεεελα να καεί το Γουέστερος! Ροφιάνα Σέρσι!" σχολιάζει ο μερακλωμένος CUTthaSHOW. "Κι η Καλίσι με το ντέφι να γελάει και να σου γνέφει..." αναφέρει ο Stavros Sachtouris. "Valar Morghulis και να πεθανει ο χαρος, ρε μορτηδες!" προσθέτει ο greekfreak1980.  "Στο άδειο μου το κάστρο, απόψε  μπήκες..." άδει ο taskounis."Ντρόγκον, βρέξε φωτιά στη στράτα μου!!" βροντοφωνάζει ο Fanis Athanasopoulos. "Ε ντε λα μαγκεν ντε ταργκαριεεεεν!" δηλώνει ο mikaelgeo. (Ακολουθεί SPOILER 3ου κύκλου) "Φαντάζομαι τον Σνόου να φέρνει γυροβολιές στο Κασλ Μπλακ όταν μαθαίνει ότι πεθανε ο αδερφός του και δεν μπορεί να κάνει κάτι γι'αυτο!" τονίζει ο BabisTereres.

Οι... μόρτηδες συντελεστές της ευφάνταστης διασκευής: Διασκευή, ενορχήστρωση, μπαγλαμάδες, και... γκομπιούτες ο Μάνος ο Βεντούρας. Στη φωτοσοπιά ο Νίκος ο Βεντούρας.

Άλα, Σνόου άνοιξε κι άλλη μπουκάλα:

Πηγή: skai.gr