Πάχυνε τη φίλη του για να διασφαλίσει ότι δεν θα τον αφήσει ποτέ!

Ένας μάλλον ανασφαλής με την ερωτική του σχέση του Κινέζος αποφάσισε να παχύνει τη φίλη του -και τα κατάφερε καθώς η κοπέλα πήρε πάνω από... 20 κιλά- ταΐζοντας την όλη την ώρα με όλων των ειδών τα αλμυρά και γλυκά τερψιλαρύγγια. Στόχος του ανασφαλούς νεαρού άντρα; Να διασφαλίσει ότι η φίλη του δεν θα τον αφήσει ποτέ!

Ο λόγος για τον 25χρονο Γου Παν, ο οποίος έφτασε στο σημείο να ξυπνάει την 20χρονη κοπέλα του Γιαν Τάι εν τω μέσω της νυκτός για να την ταΐσει με λογιών – λογιών “θερμιδοβόρα” σνακ! Αλλά και η (προφανώς ερωτευμένη) Γιαν Τάι κατάπινε (στην κυριολεξία) την ιδιοτροπία του ανασφαλούς φίλου της καταναλώνοντας ευχαρίστως ό,τι της έδινε! Όταν η Γιαν Τάει έφτασε στο “σωστό βάρος” (μετά δύο χρόνια αδιάκοπου ταΐσματος όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας) ο Γου Παν της έκανε πρόταση γάμου, προσφέροντας της ένα μπουκέτο φτιαγμένο από... σοκολατάκια!

Man fattens girlfriend up to 14 stone to ensure she never leaves him
Μία σου και μία μου...

Το θέμα έχει πάρει έκταση στα κινεζικά (και όχι μόνο) δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας γείτονας τους, ο Γι Τσιανγκ, δήλωσε σε κινεζικά ΜΜΕ: “Είναι δύσκολο να πιστέψω πόσο βάρος πήρε η Γιαν, αλλά είναι ακόμη όμορφη”. “Θα είναι μια αξιαγάπητη νύφη, και είμαι βέβαιος ότι θα είναι ευτυχισμένοι μαζί. Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι πόσα ξόδεψαν στο φαγητό, αλλά αν αυτό τους κάνει ευτυχισμένους γιατί όχι” πρόσθεσε.

Μια κοπέλα όμως δεν τρέφει τόσο... ευγενικά συναισθήματα για το ζευγάρι, και ειδικά τον 25χρονο Γου, σχολιάζοντας καυστικά: “σταμάτα να τρως αγελάδα, μην επιτρέπεις στο φίλο σου να σε χειραγωγεί συναισθηματικά. Αν το έτερον ήμισύ μου με ξύπναγε μέσα στη νύχτα για να με ταΐσει αηδίες για να διασφαλίσει ότι δεν θα αρέσω σε κανέναν άλλο, θα τού δάγκωνα το π...ι !”

'I'm sure they will be happy,' said a neighbour (Picture Europics)
Γλυκιά -στην κυριολεξία- πρόταση γάμου...

Πηγή: skai.gr