Ρωσία: Ντύθηκε λάθος... Ιωσήφ σε παιδική παράσταση! (φωτό)

Ένας ενήλικας είναι πιθανόν να μπερδέψει τα λόγια του σε μια παράσταση, ακόμη και αν είναι επαγγελματίας, πόσω μάλλον ένα παιδί. Αλλά στη Ρωσία, το παιδάκι της ιστορίας μας μπέρδεψε το... ρόλο του!

Ο 12χρονος Ίλια Γκαβριτσένκο, από την Αγία Πετρούπολη, γύρισε σπίτι του από το σχολείο και περιχαρής δήλωσε στους γονείς του ότι τού είχε δοθεί ο ρόλος του Ιωσήφ Στάλιν στην παιδική παράσταση. 

Οι γονείς του, αμέσως αγόρασαν στον κανακάρη τους ένα παχύ μουστάκι και μια στρατιωτική στολή, ώστε να μοιάζει όσο περισσότερο είναι δυνατόν στον σοβιετικό δικτάτορα. 



Τα πράγματα όμως πήραν αναπάντεχη τροπή, όταν την ημέρα της παράστασης διαπιστώθηκε ότι ο δάσκαλος του τού είχε αναθέσει το ρόλο του Ιωσήφ (από τη Ναζαρέτ), καθότι η παράσταση είχε θρησκευτικό περιεχόμενο λόγω των ημερών!

Χωρίς να είναι διαθέσιμη τη συμβατική αμφίεση για να αλλάξει ο μικρός, ο δάσκαλος (πιθανότατα έχοντας αίσθηση του χιούμορ...) τον έστειλε στη σκηνή με τη... στρατιωτική στολή (όχι όμως και τη μουστάκα), και η χριστουγεννιάτικη παράσταση μεμιάς απέκτησε απέκτησε «σκηνοθετική άποψη». 

ΥΓ. Καλά ο μικρός Ίλια, οι γονείς του δεν υποψιάστηκαν τίποτε; 


Πηγή: skai.gr