Μάθετε πότε θα... πεθάνετε με ένα κλικ!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πότε πρόκειται να αποδημήσετε εις Κύριον; Πότε θα δείτε τα ραδίκια ανάποδα; Πότε θα «μετοικίσετε» στην περίφημη γειτονιά των... αγγέλων; Τώρα μπορείτε να το μάθετε, με... ένα κλικ! (ή περίπου)

Μια νέα ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να υπολογίσει ακριβώς το έτος του θανάτου σας, χρησιμοποιώντας απλώς ένα... selfie (αυτοποτραίτο) σας και μερικές ερωτήσεις!

Ο λόγος για το Facemyage.com που σας επιτρέπει να αναρτήσετε μια jpeg (το πιο διαδεδομένο αρχείο φωτογραφιών) φωτογραφία σας, και να απαντήσετε σε ορισμένες απλές ερωτήσεις για να μάθετε τη διάρκεια ζωής σας.

Η ιστοσελίδα αναφέρει επίσης αριθμητικά πόσες μέρες σάς έχουν μείνει για να αποχωρήσετε από τον μάταιο τούτο κόσμο, πόσο μεγάλος δείχνετε σε σχέση με την πραγματική ηλικία σας και την πιθανότητα να επιβιώσετε στα 65 ή τα 85 έτη σας.

When are YOU going to die? New website calculates your lifespan using your selfies

Το site έχει επίσης μερικές υποδείξεις που θα σάς βοηθήσουν να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για να μάθετε πότε θα πεθάνετε. Στη selfie σας θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κοιτάζετε προς τα εμπρός, ο φωτισμός είναι καλός, τα μαλλιά σας δεν κρύβουν το πρόσωπό σας και δεν ότι χαμογελάτε.

Το Facemyage.com ισχυρίζεται ότι υπολογίζει τα αποτελέσματα με βάση το σχήμα και το κάτω μέρος του προσώπου σας, τις γραμμές στο μέτωπο, και τις ρυτίδες στα μάτια σας.

Όπως έλεγε άλλωστε και το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα Queen στο ομώνυμο τραγούδι του: «Who Wants to Live Forever»...

ΥΓ. Αν και τα αποτελέσματα του μακάβριου «τεστ» είναι άκρως αμφισβητήσιμα, καλό είναι να μην ενημερώσετε την ασφαλιστική σας εταιρεία.

YΓ2. Στην επόμενη αναβάθμισή της, η ιστοσελίδα θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να μας πληροφορεί επακριβώς για την ημέρα, την ώρα, και τον τρόπο που θα έρθει η ώρα μας, ώστε να είμαστε απολύτως έτοιμοι.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ