Ρωσία: Oι... Mίκι Μάους και Μπομπ ο Σφουγγαράκης ξυλοκοπούν οδηγό σε τρακάρισμα (video)

Στοιχηματίζουμε ότι δεν έχετε ξαναδεί σε αυτή την κατάσταση τον Μίκι Μάους, τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη και τον Σκρατ τον σκίουρο σε ένα από τα πιο περίεργα και σουρεαλιστικά βίντεο που καταγράφει τρακάρισμα στη Ρωσία.

Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα της 30ης Αυγούστου στη ρωσική πόλη Τσελιαμπίνσκ (Ουράλια) και καταγράφηκε από βιντεοκάμερα τοποθετημένη στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου. Όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούεται με ένα μίνιβαν το οποίο πήγε να προσπεράσει, ο οδηγός του οχήματος βγαίνει να ζητήσει το λόγο. Τότε, από το μίνιβαν ξεπετάγονται σε έξαλλη κατάσταση ο Μίκι Μάους, ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης, ο Σκρατ ο σκίουρος και ένας ΑΤΠΔ (Άγνωστης Ταυτότητας Παιδικός Ήρωας – μάλλον ο δράστης είναι ο Γουάλι Κογιότ). Οι ήρωες των παιδικών μας χρόνων γρονθοκοπούν και κλωτσούν με μανία που δεν... θυμίζει κινούμενα σχέδια τον έκπληκτο οδηγό που πέφτει στο έδαφος αδύναμος να προβάλλει αντίσταση, και ύστερα εγκαταλείπουν γρήγορα το σημείο, προφανώς υπό το φόβο της αστυνομίας.

“Ένας Ρώσος πατριώτης δέχεται επίθεση από Δυτικά καρτούν. Τι περιμένει ο Πούτιν για να παρέμβει;” σχολιάζει με χιούμορ στο YouTube ένας Ρώσος. Περιττό να πούμε ότι τα άτομα που επέβαιναν στο όχημα με την βιντεοκάμερα ξεκαρδίστηκαν με την “παράσταση”, η οποία μόνο παιδική δεν ήταν...

Τουλάχιστον ο Μπάγκς Μπάνι, ο Πίκατσου, ο Γκούφι και ο Γουίνι το αρκουδάκι δεν ενεπλάκησαν στο συμβάν.

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ