Κλείσιμο

Autoblow 2: Μηχανικό βοήθημα στοματικού σεξ με αυτοχρηματοδότηση! (video)

Το μόνο πιο παράξενο πράγμα από μερικά παράξενα προϊόντα που μπορεί να βρει κανείς στις διαδικτυακές πλατφόρμες crowdfunding (αυτοχρηµατοδότηση ιδεών) είναι το γεγονός ότι μερικές φορές επιτυγχάνουν τους... επενδυτικούς τους στόχους και υλοποιούνται.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Autoblow 2 (ας μη το μεταφράσουμε καλύτερα), ένα καινοτόμο σεξουαλικό παιχνίδι που χρησιμοποιεί έναν μικρό κινητήρα για να δώσει και στους πιο απαιτητικούς κυρίους... hands free διέγερση και κορύφωση.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί πλέον να διαβάζετε, να παίζετε World of Warcraft ή να βλέπετε ταινίες, άνετα, ευχάριστα, και χωρίς να νιώθετε μοναξιά με ένα “εκπληκτικά καλό” (σύμφωνα με τον εμπνευστή του) υποκατάστατο του στοματικού σεξ.

Oral sex machine is now available for pre-order


Το ερωτικό βοήθημα που κάνει την πεολειχία (απολύτως) προσωπική και hands free υπόθεση γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα στον αγγλοσαξονικό Τύπο πριν περίπου ένα μήνα, μετά όταν εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα crowdfunding IndieGoGo από μια εταιρεία γνωστή ως Letsgasm! (Ασγασμός;)

Στο διάστημα που μεσολάβησε όχι μόνο πέτυχε τον επενδυτικό στόχο των 45.000 δολαρίων, αλλά και τον ξεπέρασε, συγκεντρώνοντας 235.247 δολάρια παραπάνω!

Το Autoblow 2 λειτουργεί ηλεκτρονικά. Ο χρήστης εισάγει το...εεεχμ, μόριο του, στο μαραφέτι, το βάζει στο ρεύμα (το μαραφέτι όχι το μόριο) και μετά μπορεί να ξαπλώσει άνετα στον καναπέ του ή στο κρεββάτι του αφήνοντας τον κινητήρα της συσκευής να κάνει όλη τη βρόμικη δουλειά. Το ερωτικό βοήθημα μάλιστα διαθέτει τρεις ταχύτητες για να βρείτε την απόλαυση που ταιριάζει περισσότερο με τα προσωπικά σας γούστα...

Στο βίντεο που ακολουθεί ο εφευρέτης Μπράιαν Σλόαν μάς εξηγεί με απολαυστικό τρόπο τη συσκευή, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος βραχυκυκλώματος και συνακόλουθα ηλεκτροπληξίας... Αν τον πιστεύετε, έχετε τη δυνατότητα να προπαραγγείλετε άμεσα το Autoblow2 για κατ' οίκον απόλαυση μόνο με 150 δολάρια (110 ευρώ).


Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ