Ρωσία: Ξανά στο χακί Ζουγκάνοφ, Ζιρινόφσκι και άλλοι 400 Ρώσοι πολιτικοί!

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας σχεδιάζει να καλέσει τουλάχιστον 400 βουλευτές, γερουσιαστές και άλλα υψηλόβαθμα πολιτικά στελέχη σε στρατιωτική μετεκπαίδευση, (για... πατριωτικούς λόγους) που θα εποπτεύσει προσωπικά ο... υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου!

Η μετεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη στο κέντρο εκπαίδευσης (συγγνώμη στο αθλητικό κέντρο) της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχας και στο σκοπευτήριο Αλαμπίνο στα προάστια της ρωσικής πρωτεύουσας, αναφέρει τη Δευτέρα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RBC.

Οι κληθέντες για μετεκπαίδευση είναι έφεδροι αξιωματικοί που κατέχουν υψηλά πολιτικά αξιώματα στην κορυφή των ομοσπονδιακών οργάνων της εξουσίας. Πρόκειται για 286 βουλευτές της Δούμας, και στελέχη της, 72 γερουσιαστές και στελέχη της Άνω Βουλής, 23 άτομα από το υπουργείο Οικονομικών και εννέα εκπροσώπους της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής .

Σε αυτούς περιλαμβάνονται ο επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσίας Γκενάντι Ζουγκάνοφ, ο αρχηγός του εθνικιστικού κόμματος Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι (αμφότεροι έφεδροι συνταγματάρχες) και άλλοι βουλευτές από όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα .

Το πρακτορείο ειδήσεων ισχυρίζεται ότι ο κύριος στόχος της εκπαίδευσης είναι οι πολιτικοί να επιδείξουν το πατριωτικό τους συναίσθημα στους απλούς στρατιώτες και το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό, οπότε Ζουγκάνοφ, Ζιρινόφσκι και άλλοι μεγαλόσχημοι απαγορεύεται να... λουφάρουν.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ