ΗΠΑ: Νεαρός σκηνοθετεί τη σύλληψή του για να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του (video)

Πρώτα "λαχτάρησε" την καλή του, και μετά τής έκανε πρόταση γάμου... Ο λόγος για τον αμερικανό Ματ Βαν Βλιτ, ο οποίος σκηνοθέτησε τη σύλληψή του για να κάνει στην κοπέλα του Σαμάνθα Λάμπο μια αξέχαστη πρόταση (και μάλλον θα τής έμεινε αξέχαστη...) για να δεθούν με τα "αιώνια δεσμά". Το πρόσωπο της ανυποψίαστης κοπέλας γέμισε δάκρυα, όταν αστυνομικοί του Κονέκτικατ στις ΗΠΑ -που δέχθηκαν να παίξουν το “ρόλο”- πέρασαν χειροπέδες στο φίλο της, πριν από την αποκάλυψη ότι όλα ήταν μια φάρσα αλλά για καλό σκοπό...

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το ζευγάρι και τούς ζητήθηκε να βγουν από το αυτοκίνητό τους.

Ο Βαν Βλιτ μεταφέρθηκε στη συνέχεια προς τη μία πλευρά και όταν οι αστυνομικοί τού πέρασαν τις χειροπέδες η κοπέλα άρχισε να κλαίει.

Ένας από τους αστυνομικούς τράβηξε τότε ένα δαχτυλίδι από την τσέπη του μελλοντικού γαμπρού, κάτι που ήταν και το σύνθημα για να πάει και να ζητήσει από τη Λάμπο να τον παντρευτεί. Μόλις είπε το “ναι” η κοπέλα, φίλοι του ζευγαριού εμφανίστηκαν ξαφνικά και άρχισαν να χειροκροτούν.

“Τη μια στιγμή ήμουν τρομοκρατημένη, την άλλη ήμουν πανευτυχής” δήλωσε χαρακτηριστικά η κοπέλα στο αμερικανικό δίκτυο Channel 9.

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ