HΠΑ: Φιλοδώρημα 6.000$ σε σερβιτόρα από πελάτες που συγκινήθηκαν από το τραυματικό παρελθόν της

Μια χαμογελαστή σερβιτόρα στο εστιατόριο Cracker Barrel της Νεμπράσκα των ΗΠΑ έχει ακόμη περισσότερους λόγους να χαμογελά πλέον, αφότου δυο πελάτες τής άφησαν ένα παχυλό φιλοδώρημα ύψους... 6.000 δολαρίων (4.410 ευρώ)!

Κατά τη διάρκεια του γεύματος τους, οι δύο άνδρες ρώτησαν τη 18χρονη, η οποία έχει περάσει σχεδόν όλη τη ζωή της σε ανάδοχη οικογένεια, γιατί ήταν τόσο χαρούμενη.

Όσα τους είπε η κοπέλα συγκίνησαν τόσο πολύ τον έναν από τους πελάτες, που αμέσως έβγαλε το καρνέ των επιταγών του.

Η κοπέλα εξιστόρησε στους αγνώστους τα τραγικά παιδικά της βιώματα. Η Άμπιγκειλ ήταν μόλις επτά μηνών, όταν οι γονείς της είχαν σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα σε έναν επαρχιακό δρόμο, που άφησε στη μητέρα της μόνιμες εγκεφαλικές βλάβες.

Windfall: Two customers at this Nebraska Cracker Barrel left a large tip for waitress Abigail

Ο πατέρας της κρίθηκε ακατάλληλος για τη φροντίδα της ίδιας και των τεσσάρων αδελφών της, και τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε ανάδοχη οικογένεια. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά...

“Όλες τις ιστορίες τρόμου που έχετε ακούσει για κακές ανάδοχες οικογένειες τις ζήσαμε εμείς” δήλωσε η αδελφή της Άμπιγκειλ, Σίντνει. Ο πατριός τους τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση για κακοποίηση, και τα αδέλφια στάλθηκαν να ζήσουν σε ξεχωριστά σπίτια.

Η Άμπιγκειλ, η Σίντνει και ένας από τους αδελφούς τους επέστρεψαν στο βιολογικό πατέρα τους, αλλά κι αυτός συνελήφθη και καταδικάστηκε για κακοποίηση.

Τα αδέλφια έζησαν χωρίς αγάπη ή σταθερότητα μέχρι το ζεύγος Τζον και Σούζι Σέιλορ τα υιοθέτησε πριν εννέα χρόνια.

Abigail Sailors

“Δεν ξέρω πώς θα ήμουν αν δεν με είχαν υιοθετήσει. Με έκαναν αυτή που είμαι σήμερα” είπε η 18χρονη, που έχει πάρει το επώνυμο του ζεύγους.

Η κοπέλα είπε στους πελάτες της όχι μόνο για το τραυματικό παρελθόν της, αλλά και για τα σχέδια της για το μέλλον, και πως είχε μόλις ολοκληρώσει το πρώτο εξάμηνο σε τοπικό Κολέγιο (στο Trinity Bible College) στη Βόρεια Ντακότα.

Παρότι δεν είχε άμεσα διαθέσιμα τα χρήματα για να είναι σε θέση να επιστρέψει στο Κολέγιο το επόμενο εξάμηνο, είπε στους άνδρες ότι δεν μπορούσε να περιμένει για να συνεχίσει τις σπουδές της στην παιδοψυχολογία.

Ήταν σε εκείνο το σημείο που ένας από τους δυο πελάτες, ο οποίος είχε τύχει να έχει σπουδάσει στο ίδιο κολέγιο, υπέγραψε μια επιταγή 5.000 δολαρίων για τα δίδακτρα και 1.000 δολαρίων για τα σχολικά είδη!

Abigail Sailors

Οι άνδρες άφησαν επίσης και 100 δολάρια για να τα μοιραστεί η κοπέλα με τις άλλες σερβιτόρες!

“Δεν μπορούσα να το πιστέψω Προσπάθησα να τους ευχαριστήσω... Είπα 'σοβαρά μιλάτε'; Και άρχισα να κλαίω” δηλώνει η κοπέλα για την αντίδρασή της.

Ο θετός πατέρας της Τζον, γεμάτος υπερηφάνεια, επαινεί την Άμπιγκειλ λέγοντας ότι “πάντα εργαζόταν σκληρά, πλήρωνε τους λογαριασμούς της και έκανε αποταμίευση. “Είναι ένα σπουδαίο κορίτσι. Είναι εκπληκτικό τι έχει περάσει” προσθέτει.

Με το “φιλοδώρημα” των 6.000 δολαρίων η Άμπιγκειλ, η οποία εργαζόταν για να συγκεντρώσει χρήματα για το κολέγιο, μπορεί να επιστρέψει στις σπουδές της στη Βόρεια Ντακότα.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ