Τσεχία: Αστυνομικός εντυπωσιάζει τους περαστικούς με αυτοσχέδιο ρεσιτάλ πιάνου! (video)

Ένας τσέχος αστυνομικός επικροτήθηκε για τη συνεισφορά του στη βελτίωση της εικόνας της αστυνομίας της χώρας του, αφότου εμφανίστηκε σε βίντεο στο YouTube να παίζει πιάνο δημοσίως στην Πράγα.

Ο αστυνομικός, του οποίου το όνομα δεν γνωστοποιήθηκε, είχε ενταχθεί στο σώμα μόλις έξι εβδομάδες πριν το βίντεο, και άρχισε αυθόρμητα να παίζει το τραγούδι River Flows In You του νοτιοκορεάτη συνθέτη και πιανίστα Yiruma. Το αυτοσχέδιο... ρεσιτάλ, υπό το επιδοκιμαστικό βλέμμα του συναδέλφου του, αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για τους περαστικούς.

Το βίντεο, με τίτλο “Αυτή είναι η Πράγα μωρό μου!” έχει ξεπεράσει τα 1,5 εκατομμύριο προβολές από τη στιγμή που αναρτήθηκε τον περασμένο μήνα.

Ο νεόκοπος αστυνομικός δεν τιμωρήθηκε πάντως για τη σύντομη... παράστασή του, αλλά τού δόθηκαν συμβουλές για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει, όταν βρίσκεται εν ώρα καθήκοντος στην τσεχική πρωτεύουσα.

Μάλιστα, ο αρχηγός της αστυνομίας Mάρτιν Τσέρβιτσεκ δήλωσε ότι ο νέος αστυνομικός υπάλληλος έχει κάνει περισσότερα για να βελτιώσει την εικόνα του σώματος από όσα ο ίδιος θα μπορούσε ποτέ να κάνει.

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ