Κίνα: Ραντεβού στα τυφλά με τον πεθερό της και τον εξαγριωμένο σύζυγο παρόντα!

Σκηνές απείρου κάλλους, που ξεπερνούν σε φαντασία ακόμη και σενάρια ταινιών, εκτυλίχθηκαν στην βορειοανατολιή Κίνα όταν μια κοπέλα ονόματι Λίλι κανόνισε ένα «ραντεβού στα τυφλά» με έναν άνδρα που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο. Όμως η 28χρονη δεν ήξερε ότι κατά τύχη είχε κανονίσει ραντεβού στα τυφλά με τον επίσης ανυποψίαστο πεθερό της, Wang Pai!

Γιατί το τελευταίο
πράγμα που χρειάζεστε όταν σχεδιάζετε να απατήσετε το σύζυγό σας με έναν άγνωστο άνδρα είναι να αποδειχθεί ότι ο «άντρας μυστήριο» είναι ο... πατέρας του!

Και για να γίνουν τα πράγματα ακόμη... χειρότερα, αποκαλύφθηκε ότι την άπιστη σύζυγο είχε παρακολουθήσει μέχρι το ξενοδοχείο ο υποψιασμένος σύζυγός της Wang Jai!

Όταν χτύπησε το κουδούνι στο δωμάτιο, και η Λίλι με το ροζ μπουρνούζι της αντίκρισε τον Jai και τον πεθερό της, βγήκε από τα ρούχα της (μεταφορικά μιλώντας) και επιτέθηκε και στους δύο!

Ο κ. Pai, 57 ετών, μίλησε για την έκπληξη που δέχθηκε όταν είδε ότι το «τυφλό ραντεβού» ήταν τελικά η νύφη του...

"Μόλις με είδε όταν άνοιξε την πόρτα γύρισε και έτρεξε στο διάδρομο καταπάνω στο σύζυγό της, το γιο μου, ο οποίος την παρακολουθούσε" πρόσθεσε.

Ο εξαγριωμένος σύζυγος τέθηκε υπό κράτηση για πέντε ημέρες αφότου έσπασε δυο από τα δόντια της άτακτης συζύγου του, ενώ έστειλε και τον πατέρα του στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι...
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ