O κόσμος (του) ανάποδα: Η εκδίκηση του αδελφού (videos)

Πέρυσι ένας Oλλανδός έφηβος έκανε φάρσα στο Facebook στο μεγάλο αδελφό του -ονόματι Tobias Mathijsen- και το μετάνοιωσε πικρά... Όταν επέστρεψε στο σπίτι του από τις διακοπές του ο νεαρός βρήκε τον σατανικό Tobias να έχει μετατρέψει το δωμάτιό του σε ένα... ζαχαρένιο ροζ δωμάτιο γεμάτο καρδούλες, καλλυντικά, αφίσες του Τζάστιν Μπίμπερ και άλλα τόσο γλυκερά συμπαρομαρτούντα που θα αρρώσταιναν και τη Μπάρμπι!

H πρώτη φάρσα:




Αλλά αυτό το έτος, ο πιτσιρίκας, που σημειωτέον όλο το χρόνο ήταν αδελφός - υπόδειγμα και δεν έδωσε δικαιώματα, έφυγε ήσυχος για διακοπές στην Ιταλία. Πόσο έσφαλε. Όταν επέστρεψε στο σπίτι του στο Amstelveen, βρήκε το... σαδιστή αδελφό να γελάει και πάλι τελευταίος, ξεπερνώντας μάλιστα κατά πολύ σε φαντασία την περσινή του φάρσα!

Αυτή τη φορά, ο σατανικός Tobias Mathijsen δαπάνησε πολλές ώρες για να δώσει μια ψευδαίσθηση... κλίσης 90 μοιρών στο δωμάτιο του αδελφού του, καρφώνοντας το κρεβάτι του τις βιβλιοθήκες του, τον υπολογιστή του, και όλα τα άλλα έπιπλα στον ένα τοίχο (ακόμη και ρούχα και χαρτιά!), και το φωτιστικό (το “ταβάνι...”) στον άλλο!

Η στιγμή που ο μικρός Mathijsen μπαίνει στο δωμάτιό του είναι καταγεγραμμένη σε βίντεο, με την έκπληξη και την απόγνωση να ζωγραφίζονται στο πρόσωπό του. “Μπορώ να ξανακάνω ένα ροζ δωμάτιο κανονικό, αλλά πώς θα το φτιάξω αυτό;” διερωτάται, και δικαίως εδώ που τα λέμε, ο νεαρός...

Στο τέλος, το αξιολύπητο παλικάρι σχολιάζει θλιμμένα ότι “δεν είμαι κανένας Spider-Man”... Αλήθεια, αν έχεις τέτοιον αδελφό τι τους θέλεις τους εχθρούς;

Προσοχή: Στο κάτωθι βίντεο το συγχυσμένο... θύμα χρησιμοποιεί συχνά την γνωστή αγγλική λέξη f...

Η δεύτερη φάρσα:




Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ