Ψεύτικη «χιουμοριστική» διαφήμιση προκαλεί σοκ στους χρήστες του YouTube (video)

Μια ψεύτικη διαφήμιση για τα ταμπόν Tampax σόκαρε τους χρήστες του YouTube αφού δείχνει μια γυναίκα να δέχεται επίθεση από έναν καρχαρία, επειδή το ταμπόν της ήταν ακατάλληλο...

Η ψεύτικη διαφήμιση ξεκινά απολύτως φυσιολογικά, δείχνοντας δυο εντυπωσιακά μοντέλα να κάνουν βουτιά στη θάλασσα, πριν μια εξ αυτών καταλήξει στα δόντια ενός τεράστιου καρχαρία με πολλές φρικτές λεπτομέρειες να απεικονίζονται επί της μικρής οθόνης. Η διαφήμιση τελειώνει με την εμφάνιση ενός σλόγκαν που αναγράφει: «Τampax - τώρα στεγανά»...

Παρά το γεγονός ότι η διαφήμιση ήταν ψεύτικη, προκάλεσε σοκ σε πολλούς θεατές του YouTube από τις φρικτές λεπτομέρειες του «ρεαλισμού» της.

«Δεν το περίμενα αυτό!» σχολίασε ένας από τους χρήστες. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Πρόκειται για διαφήμιση, δεν χρειαζόταν να είναι τόσο ρεαλιστική ...»

Η «διαφήμιση» -που υποτίθεται ότι σκοπός της ήταν να προκαλέσει το γέλιο...- είναι μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας της αμερικανικής ταινίας 43. Πρόκειται για μια ανεξάρτητη παραγωγή που είναι μαύρη κωμωδία και κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το έτος.

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ