Νορβηγία: Οικογένεια κέρδισε τρεις φορές στη λοταρία!

Το... άγγιγμα του Μίδα φαίνεται ότι διαθέτει μια οικογένεια από τη Νορβηγία. Η οικογένεια Oksnes κέρδισε το τζακ ποτ της λοταρίας όχι μία, όχι δυο, αλλά τρεις... φορές, συγκεντρώνοντας πάνω από 3 εκατ. ευρώ συνολικά, ενώ κάθε νίκη συνέπεσε με τη γέννηση ενός νέου μέλους της οικογένειας(!)

Με κέρδη 12,2 εκατομμύρια κορώνες (πάνω από 1,6 εκατ. ευρώ ή 2,1 εκατομμύρια δολάρια) την περασμένη εβδομάδα στην εθνική λαχειοφόρο αγορά της Νορβηγίας, ο 19χρονος Tord Oksnes ήταν ο τελευταίος τυχερός μιας... ιδιαίτερα προσοδοφόρας οικογενειακής παράδοσης.

Πριν από αυτόν, η 26χρονη αδελφή του Hege Jeanette Oksnes είχε κερδίσει 2 εκατομμύρια κορώνες (1,1 εκατομμύρια ευρώ - 1,4 εκατομμύρια δολάρια) το 2010, μόλις τέσσερα χρόνια αφότου ο 58χρόνος πατέρας τους Leif Oksnes κέρδισε 4,1 εκατομμύρια κορώνες ( 554.000 ευρώ - 718.000 δολάρια) στην ίδια κλήρωση!

Οι κληρώσεις των τυχερών αριθμών γίνονταν κάθε φορά που η Hege Jeanette ήταν έγκυος ή είχε μόλις γεννήσει. Δύο από τις γεννήσεις σημειώθηκαν με απόκλιση λίγων μόνο ωρών από την επιτυχία ενός μέλους της οικογένειας!

Όταν ρωτήθηκε από το γαλλικό πρακτορείο για το ποιο είναι το «χρυσό» μυστικό της οικογένειας και κερδίζει το τζακ ποτ, η τυχερή γυναίκα απάντησε χαριτολογώντας «μένω.. έγκυος».

Η οικογένεια Oksnes πάντως, που ζει κοντά στο Μπέργκεν της Νορβηγίας παραδέχεται ότι οι τυχεροί αριθμοί κληρώθηκαν από μηχανή, και ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησαν τις προγραμματισμένες ημερομηνίες γέννησης των παιδιών για να κερδίσουν.

Ο Tord σχεδιάζει
να κρατήσει τη δουλειά του ως τεχνικός στον τομέα της ενέργειας, ενώ και η αδελφή συνεχίζει να εργάζεται στο πρατήριο υγρών καυσίμων στο οποίο εργαζόταν και παλαιότερα, αν και αυτή τη στιγμή έχει άδειας λοχείας.

«Θα αγοράσω ένα ή δύο διαμερίσματα» δήλωσε ο νεόκοπος εκατομμυριούχος, ο οποίος ήδη αγόρασε ένα νέο υπολογιστή, ένα ζευγάρι γυαλιά και μερικά ρούχα.

Ποια είναι η δική του συνταγή για την επιτυχία; «Δεν ξέρω. Το όλο θέμα είναι ανεξήγητο» απαντά με ειλικρίνεια o 19χρονος.
Πηγή: skai.gr