Ζωή και... κότα σε πολυτελές «ξενοδοχείο»

Θέλετε να πάτε διακοπές, αλλά σας πιάνουν οι τύψεις γιατί ενώ θα διασκεδάζετε, οι αγαπημένες σας κοτούλες θα μαραζώνουν μόνες και απεριποίητες;

Από εδώ και μπρος οι τύψεις τέλος! Τη λύση στο... πρόβλημα, βρήκε ένας άνδρας 31 ετών από την Κορνουάλη της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος δημιούργησε το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο... για κότες.

Η ιδέα για το πρωτότυπο αυτό ξενοδοχείο ανήκει στον David Roberts, ο οποίος είπε να «εκμεταλλευτεί» το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανατρέφουν τις δικές τους κότες.

Αρχικά, ο κόσμος νόμιζε ότι ο David έκανε πλάκα, αλλά εκείνος μιλούσε πολύ σοβαρά και έφτιαξε – μόνος του - το πρωτότυπο ξενοδοχείο του στη φάρμα του στο Χέλστον και ήδη τα «δωμάτια» είναι κλεισμένα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Την ημέρα οι φτερωτοί πελάτες τριγυρνούν ελευθέρα στο αγρόκτημα, το οποίο είναι πλήρως προστατευμένο από αλεπούδες και τη νύχτα κοιμούνται σε πολυτελή κοτέτσια.

Η τιμή για μία διανυκτέρευση είναι δύο λίρες Αγγλίας και η διατροφή κοστίζει 75 πέννες.

Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται η μεταφορά των πτηνών από και προς το σπίτι του ιδιοκτήτη, ιατρική φροντίδα αλλά και υπηρεσία επώασης για τα αυγά.

Πηγή: skai.gr