ΘΑΛΑΣΣΑ


Ο πρώτος αλιευτικός στόλος με οικολογικό σήμα βρίσκεται στην Καβάλα

Τι δήλωσε στο πλαίσιο της κοινής εκστρατείας ΣΚΑΪ, WWF και Greenpeace για την θάλασσα μας, ο Κωνσταντινος Λιαρικός, Υπεύθυνος Προγραμματων WWF Ελλάς.

 
Ο αλιευτικός στόλος των γρι-γρι στην Καβάλα είναι ο πρώτος που θα πιστοποιηθεί με οικολογικό σήμα για τις βιώσιμες πρακτικές που ακολουθεί.

Γαύρος και σαρδέλα αλιεύοντα με οικολογικά πιστοποιημένο τρόπο έτσι ώστε να μην εξαντλούνται τα ιχθυαποθέματα . Πρόκειται για μια κοινή προσπάθεια WWF ψαράδων και αλιευτικών ινστιτούτων , που ξεκίνησε το 2013 και στηρίζεται από μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, η οποία διαθέτει αποκλειστικά στους καταναλωτές τα πιστοποιημένα αλιεύματα με ειδική σήμανση , επισήμανε στον ΣΚΑΪ, και στο πλαίσιο της κοινής εκστρατείας ΣΚΑΪ, WWF και Greenpeace για την θάλασσα μας, ο Κωνσταντινος Λιαρικός, Υπεύθυνος Προγραμματων WWF Ελλάς.


 
Χαβάη: Δύτες κολύμπησαν πλάι σε τεράστιο λευκό καρχαρία (video)
Ένας γιγαντιαίος λευκός καρχαρίας, από τους μεγαλύτερους που έχει δει ποτέ άνθρωπος, εντοπίστηκε στα νερά...
18.01.2019, 05:52
ΕΛΚΕΘΕ: Μονόδρομος η γαλάζια ενέργεια για την Ελλάδα
Οι πλωτές πλατφόρμες σε λίγα χρόνια θα είναι μονόδρομος, καθώς για να πετύχει η χώρα -έως το 2030- τους...
23.11.2018, 19:51
Σχόλια Αναγνωστών
Αποστολή Παραπόνων
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.