ΘΑΛΑΣΣΑ


Πώς τα πλαστικά σκουπίδια μπορούν να μετατραπούν σε έργα τέχνης

Οι δυο αρχιτέκτονες που ζουν και εργάζονται στην Ολλανδία μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στο πλαίσιο της κοινής εκστρατείας ΣΚΑΙ, WWF και Greenpeace, η "θάλασσά" μας παρουσίασαν τις μεγάλες δυνατότητες αξιοποίησης των πλαστικών απόβλητων με τη χρήση νέων τεχνολογιών

 
Το δρόμο της αξιοποίησης των πλαστικών αποβλήτων που βρίσκονται μέσα στη θάλασσα, δείχνουν δύο Έλληνες Αρχιτέκτονες. Χρησιμοποίησαν πλαστικά δίχτυα, που είχαν πετάξει ψαράδες στη θάλασσα, ως πρώτη ύλη για να δημιουργήσουν έργα τέχνης, τα οποία σχεδίασαν ψηφιακά και εκτύπωσαν με τρισδιάστατο εκτυπωτή.

Οι δύο αρχιτέκτονες που ζουν και εργάζονται στην Ολλανδία μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στο πλαίσιο της κοινής εκστρατείας ΣΚΑΙ, WWF και Greenpeace, η "θάλασσά" μας παρουσίασαν τις μεγάλες δεινότητες αξιοποίησης των πλαστικών απόβλητων με τη χρήση νέων τεχνολογιών.

 
Σχόλια Αναγνωστών
Αποστολή Παραπόνων
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.