V-timer: Διαχειριστείτε τον θερμοσίφωνα σας απομακρυσμένα

Δημιουργήστε το δικό σας έξυπνο σπίτι με V-timer!

Βαρεθήκατε να βλέπετε φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος; Σας έχει κουράσει η αναμονή μέχρι να ζεσταθεί το νερό; Μήπως ξεχνάτε να κλείσετε το θερμοσίφωνα με αποτέλεσμα να καταναλώνετε παραπάνω ενέργεια και ρεύμα; 

Η εποχή απαιτεί οικονομία και εξοικονόμηση σε όλες τις καθημερινές μας συνήθειες. Πως μπορούμε όμως να μειώσουμε τον λογαριασμό χωρίς δραστικές ή δαπανηρές αλλαγές; Η απάντηση είναι απλή! Βάλτε στην ζωή σας ένα από τα 3 μοντέλα V-timer!

v-timer

To V-timer είναι ο έξυπνος χρονοδιακόπτης για τον θερμοσίφωνα που σας “λύνει” τα χέρια, επιτρέποντας σας να κερδίσετε χρήματα για άλλες υποχρεώσεις του σπιτιού ή καθημερινές σας δραστηριότητες. 

Ο χρονοδιακόπτης για τον θερμοσίφωνα V-timer διαθέτει 3 διαφορετικούς κωδικούς ικανούς να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Συγκεκριμένα διαθέτει τα:
•    αναλογικό V-timer
•    ψηφιακό V-timer
•    Smart WiFi V3
Το τελευταίο μοντέλο, το Smart WiFi V3 σας επιτρέπει όχι μόνο να διαχειρίζεστε απομακρυσμένα τον θερμοσίφωνα σας κατεβάζοντας ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή αλλά είναι συμβατό με τις εφαρμογές Alexa & Google Home που σας επιτρέπουν φωνητικό έλεγχο!

Επιλέξτε το V-timer για ένα πιο έξυπνο, πιο οικονομικό, πιο άνετο σπίτι! Χαρείτε ζεστό νερό την στιγμή που το χρειάζεστε χωρίς σπατάλες! 

v-timer

Μπορείτε να προμηθευτείτε τον κωδικό που σας ταιριάζει καλύτερα σ’ ένα από τα 100 σημεία πώλησης, μέσα από μεγάλο δίκτυο συνεργατών.

Ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vtimer.eu για περισσότερες πληροφορίες!
 

Πηγή: skai.gr