Κλείσιμο

Πως να «ταξιδέψετε» στον κόσμο χωρίς να βγείτε από το σπίτι (VIDEO)

Οι καραντίνες και οι περιορισμοί στις μετακινήσεις για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού έχουν οδηγήσει δισεκατομμύρια ανθρώπους στα σπίτια τους. 

Ωστόσο η τεχνολογία προσφέρει δυνατότητες που μέχρι πριν μερικά χρόνια ήταν αδιανόητες. Έτσι χωρίς καν να φύγει κάποιος από το σπίτι του μπορεί να «ταξιδέψει» στον κόσμο μέσα από κάμερες web.

Ελέφαντες στην Νότια Αφρική

Η κάμερα δείχνει ζωντανή σύνδεση με το Πάρκο Ελεφάντων Tembe στην Νότια Αφρική κοντά στα σύνορα με την Μοζαμβίκη. Στο Πάρκο διαμένουν οι μεγαλύτεροι ελέφαντες του πλανήτη που συνήθως φαίνονται στην κάμερα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάποιος μπορεί να δει λεοπαρδάλεις, λιοντάρια και ρινόκερους. 

Μία υπέροχη παραλία στην Ταϊλάνδη

Για όσους θέλουν να χαλαρώσουν υπάρχει ζωντανή σύνδεση με λευκή παραλία στο παραδεισένιο νησί Κόσα Μούι της Ταϊλάνδης. 

Το Βόρειο Σέλας από τον Καναδά

Αυτή την εποχή το Βόρειο Σέλας φαίνεται ξεκάθαρα στον νυχτερινό ουρανό του Καναδά. Αυτή η κάμερα είναι από την επαρχία Μανιτόμπα και οι εικόνες είναι εντυπωσιακές. 

Η Νορβηγία με τρένο

Το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι ζωντανή σύνδεση αλλά όλα τα βίντεο μαζί ενωμένα για να δει κανείς τα τοπία και το ταξίδι από το Μπέργκεν στο Όσλο. Δάση, λίμνες στο χιόνι και φυσικά τοπία που κόβουν την ανάσα περνούν μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή.

Πηγή: skai.gr