MusicLM: Η Τεχνητή Νοημοσύνη της Google συνθέτει μουσική από μια περιγραφή και εντυπωσιάζει! Ηχητικό

To MusicLM, το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της Google, κρίνεται ότι κάνει πολύ καλή δουλειά - Τα αποτελέσματα είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακά, και προκαλούν δέος...

Ποιο Chat GPΤ; Νέα σημασία στην έννοια "γράφω μουσική" δίνει η Google, μέσω του MusicLM, του συστήματος τεχνητής νοημοσύνης της! 

Αν έχετε τη "μουσική στο κεφάλι σας", δεν γνωρίζετε ούτε νότα του πενταγράμμου, αλλά είστε καλοί στην περιγραφή, αφήστε την Τεχνητή Νοημοσύνη να κάνει τη δουλειά σας για εσάς, σαν ένας... ηλεκτρονικός συνθέτης.

Το MusicLM είναι το πιο πρόσφατο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της Google και μπορεί να μετατρέψει γραπτές περιγραφές/οδηγίες μουσικής σε μουσική σύνθεση. To MusicLM κρίνεται ότι κάνει πολύ καλή δουλειά στη δημιουργία μουσικής με βάση το γραπτό κείμενο.

Τα μοντέλα που φαίνεται να "αντιλαμβάνονται" το κειμένο και να το μετατρέπουν σε μουσική βάσει AI δεν είναι νέα, αλλά η Google λέει (μέσω του TechCrunch) "Το MusicLM ξεπερνά τα προηγούμενα συστήματα τόσο σε ποιότητα ήχου όσο και σε πιστότητα στην περιγραφή του κειμένου". 

Τα αποτελέσματα είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακά, και προκαλούν δέος...

Πηγή: skai.gr
TAGS: Google