Μπέέέ: Oι κόρνες των Τesla αποκτούν ήχους κατσίκας, φιδιού ή... αερισμού λέει ο Ίλον Μασκ!

Το ότι τα αυτοκίνητα Tesla διαθέτουν πολλά ψηφιακά συστήματα και κομφόρ που επιτρέπουν την άνετη οδήγηση, αλλά και την ασφάλεια του οδηγού είναι γνωστό. Το ότι ο εκκεντρικός επικεφαλής της αμερικανικής αυτοβιομηχανίας Ίλον Μασκ φροντίζει να διαθέτουν ορισμένες φορές και κάποια εξεζητημένα στοιχεία, είναι επίσης γνωστό. 

Αλλά αυτή τη φορά ο Μασκ πήγε το πράγμα, ένα βήμα, ή πολλά βήματα παραπάνω, ανακοινώνοντας ότι τα Tesla θα διαθέτουν (μέσω της λειτουργίας  “Boombox” στα εξωτερικά ηχεία των οχημάτων) νέους ήχους κόρνας οι οποίοι είναι μάλλον απίθανοι, και μπορεί να τραβήξουν την προσοχή για τους λάθος λόγους!

 


«Αλλάξτε τον ήχο της κόρνας σας σε κατσίκα, φίδι, σαξόφωνο, πορδή ή εορταστικά τραγούδια με την τελευταία ενημέρωση λογισμικού Tesla!» ανακοίνωσε στο Twitter ο Ίλον Μασκ χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά σύμβολα!

Σύμφωνα δε με τεχνολογικά σάιτ θα υπάρχουν και άλλοι ήχοι, αλλά αν οι κάτοχοι της Tesla δεν αρέσκονται σε καμία από αυτές τις επιλογές (φυσιολογικό…), μπορούν επίσης να ανεβάσουν έως και πέντε δικούς τους ήχους μέσω θύρας USB.

Τώρα καταλαβαίνουμε ένα Tesla να παίζει το Jingle Bells, ή σαξόφωνο, αλλά γιατί να παίζει τα «μπέέέ» της κατσίκας, το κροτάλισμα ενός φιδιού ή πολύ περισσότερο τον διόλου ευχάριστο ήχο του αερισμού μόνο ο Μασκ γνωρίζει… 
 

Πηγή: skai.gr