Μήνυμα NASA από διάστημα στους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό

Ένα μήνυμα από το διάστημα μοιράστηκε ο αστροναύτης της NASA Άντριου Μόργκαν, μέσα από το Twitter του, για να τιμήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που μάχεται ενάντια στον κορωνοϊό.

Ο Μόργκαν είναι γιατρός και έστειλε το tweet ανήμερα της National Doctors’ Day στις ΗΠΑ.

«Ως γιατρός, στρέφοντας τη ματιά μου πίσω στον πλανήτη μας ανήμερα της #NationalDoctorsDay, η σκέψη μου είναι στους επαγγελματίες της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και τους εθελοντές που διακινδυνεύουν τις ζωές τους σε αυτή την κρίση» έγραψε ο Μόργκαν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

«Οι καλύτερες μας στιγμές είναι όταν βοηθούμε ο ένας τον άλλον. Στέκομαι με δέος μπροστά στο ανιδιοτελές έργο σας. Σας ευχαριστώ από τον @Space_Station».

Επίσης, θέλησε να πει πόσο περήφανος είναι για όλους εκείνους που αποφοίτησαν νωρίτερα από τις ιατρικές σχολές για να σπεύσουν να βοηθήσουν τη χώρα και τους ασθενείς.

«Από τον διαστημικό σταθμό, [στέλνω] συγχαρητήρια στην τάξη του 2020 του Uniformed Services University που αποφοίτησε λίγες βδομάδες νωρίτερα για να υπηρετήσει τη χώρα και τους ασθενείς σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Είμαι πολύ περήφανος για όλους σας.»