iPhone 15 Pro: Ριζικές αλλαγές στο σχεδιασμό - Αλλάζει μοναδικό χαρακτηριστικό μετά από πολλά χρόνια - Φωτό

Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές - Θα ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, στο Android, το παράδειγμα της Apple: 

Σε ριζικές αλλαγές στο σχεδιασμό των ακριβότερων κινητών τηλεφώνων της, συγκεκριμένα στα μοντέλα iPhone 15 Pro και iPhone Pro Max, φαίνεται ότι θα προχωρήσει η Apple μετά από πολλά χρόνια. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max έχουν solid-state σχεδιασμό, δηλαδή, αντί για τοποθετημένα κουμπιά που μετακινούνται φυσικά, το κινητό δεν θα έχει κινητά μέρη, αλλά σχεδιασμένα στο σώμα του κινητού κουμπιά που θα διαθέτουν απτική ανάδραση για προσομοίωση της αίσθησης κίνησης. Η Apple είναι άλλωστε από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, στην απτική ανάδραση στις συσκευές της. 

CAD iPhone

Πέραν αυτών, τα δύο νέα iPhone, διαθέτουν πλέον ένα ενοποιημένο κουμπί έντασης ήχου, και κουμπί σίγασης αντί για διακόπτη. Renders βασισμένα σε CAD διέρρευσαν και κοινοποιήθηκαν σε βίντεο στην κινεζική έκδοση του TikTok και αναρτήθηκαν στο Twitter από την ShrimpApplePro, δείχνουν πως αναμένεται να μοιάζουν αυτά τα κουμπιά.

Σημειώνεται ότι ο διακόπτης σίγασης, είναι ένα μοναδικό και δημοφιλές χαρακτηριστικό (μόνο συσκευές της OnePlus διαθέτουν κάτι αντίστοιχο), που υπάρχει από το πρώτο iPhone του 2007 το οποίο παρουσίασε ο Στιβ Τζομπς. 

Πάντως, τα μικρότερα μοντέλα iPhone 15 και iPhone 15 Plus αναμένεται να έχουν τα συμβατικά δύο φυσικά κουμπιά έντασης ήχου και το διακόπτη σίγασης.

Θα ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, στο λειτουργικό Android, το παράδειγμα της Apple; Αν κρίνουμε από το παρελθόν (εξαφάνιση θύρας για ακουστικά, κατάργηση φορτιστή στο κουτί), αυτό θα πράξουν… 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Apple iPhone