Έρχεται η Tesla στην Ελλάδα με pop-up κατάστημα στην Αθήνα

Στη δημιουργία ενός pop-up καταστήματος καθώς κι ενός κέντρου σέρβις στην Αθήνα προχωράει η Tesla. 

Σύμφωνα με το Capital, σε ανακοίνωσή της η εταιρεία του Elon Musk αναφέρει πως σήμερα, 31 Ιουλίου, ενεργοποιεί το διαδικτυακό της design studio για την Ελλάδα. Οι πελάτες μπορούν να διαμορφώσουν και να παραγγείλουν τα Model S, Model X και Model 3, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στα τέλη του 2020.  

Tesla

Κι όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση "Με πλήρως ηλεκτρική αυτονομία έως 610 km (WLTP), κορυφαίες βαθμολογίες ασφάλειας και άφθονους χώρους φόρτωσης, δεν υπάρχει πλέον λόγος να μην απαλλαγείτε από τις εκπομπές καυσαερίων". 
 
Το όχημα βασικής κατηγορίας της Tesla, το Model 3 Standard Range Plus, ξεκινά από 46.990€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των εξόδων παράδοσης. 

Pop-up κατάστημα 

Αυτό το τρίμηνο, η Tesla θα ανοίξει ένα pop-up κατάστημα στην Αθήνα, ώστε να μπορούν οι πελάτες να δουν τα οχήματα από κοντά και να έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν δοκιμαστικά ένα Model S, Model X ή Model 3. 
 
Η Tesla θα δημιουργήσει επίσης ένα κέντρο σέρβις στην Αθήνα προτού ξεκινήσουν οι παραδόσεις, ώστε οι ιδιοκτήτες ενός Tesla να έχουν πρόσβαση σε άμεσες και απρόσκοπτες διαδικασίες σέρβις για το αυτοκίνητό τους. Πριν το τέλος του έτους, θα λειτουργήσει επίσης ο πρώτος σταθμός με Superchargers και μέσα στο 2021 θα συνεχίσει να επεκτείνει το δίκτυο τέτοιων σταθμών σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Επίσης, από καιρό είχε γίνει γνωστό ότι έχουν ανοίξει θέσεις εργασίας στην Ελλάδα.

Πηγή: Capital