Eclipse: Το νέο ψηφιακό παιχνίδι για τον Πόλεμο των Άστρων πιο επικό από τις τελευταίες ταινίες! (τρέιλερ)

Αίσθηση και προσμονή στους οπαδούς των βιντεοπαιχνιδιών, και ειδικά των οπαδών του Πολέμου των Άστρων, έχει προκαλέσει το άρτια σκηνοθετημένο τρέιλερ του νέου action adventure ψηφιακού παιχνιδιού Star Wars: Eclipse. 

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι που δηλώνουν ευθαρσώς ότι το θεαματικό τρέιλερ του στούντιο Quantic Dreams που συνδημιουργεί το παιχνίδι με την Lucasfilm Games, είναι πιo επικό από την τελευταία τριλογία του Πολέμου των Άστρων!

Όσον αφορά τον πιθανολογούμενο «κακό» που εμφανίζεται στο τέλος του τρέιλερ, φαίνεται ότι πραγματικά θα κλέψει την παράσταση, αν και θυμίζει αρκετά τον… βαρώνο Χαρκόνεν του Dune.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, που φαίνεται να διαδραματίζεται εκατοντάδες χρόνια πριν την εποχή του Λουκ Σκαϊγουόκερ, είναι έως στιγμής άγνωστη, καθώς η δημιουργία του βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Το στούντιο πάντως αναφέρει ότι ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε «ένα ποικίλο καστ χαρισματικών χαρακτήρων, ο καθένας με τη δική του ιστορία, ικανότητες και ρόλο στα γεγονότα στο σύμπαν». 

Ας ελπίσουμε ότι το παιχνίδι θα είναι αντάξιο της προσμονής που δημιούργησε το τρέιλερ...
 

Πηγή: theverge.com