Ήδη γνωστά τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S10

Σε ένα περίπου μήνα παρουσιάζεται η νέα σειρά κινητών της Samsung Galaxy S10, με πολλά από τα χαρακτηριστικά της συσκευής να έχουν ήδη γίνει γνωστά. Η νέα σειρά των ναυαρχίδων της Samsung θα διαθέτει μονή ή διπλή οπή για τις εμπρόσθιες κάμερες στην AMOLED οθόνη, χωρίς πλαίσια, ακόμα καλύτερες κάμερες, σαφώς γρηγορότερο επεξεργαστή, αλλά και μοντέλο για δίκτυα 5G.

Σε ό,τι αφορά την κάμερά του, το Samsung Galaxy S10 θα διαθέτει λειτουργία Bright Night για ακόμη περισσότερη λεπτομέρεια σε συνθήκες ιδιαίτερα χαμηλού φωτισμού. Όλα τα μοντέλα θα διαθέτουν κυρτό πάνελ, εκτός από το «φθηνό» S10 Lite που η οθόνη του θα είναι επίπεδη όπως του Galaxy S7.

Οι ναυαρχίδες θα διατίθενται με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855 ή Samsung Exynos 9820 (στην Ευρώπη/ Ελλάδα Exynos), λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie με One UI, 6GB έως 12GB μνήμη RAM (για το 5G), 128GB έως 512GB αποθηκευτικό χώρο, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων (στο Lite θα υπάρχει σε πλαϊνό πλήκτρο), Bluetooth 5.0, WiFi 802.11ac, GPS/GLONASS, NFC και 4G LTE.

Νεότερες πληροφορίες κάνουν μάλιστα λόγο και για προεγκατεστημένο προστατευτικό οθόνης από την ίδια τη Samsung.

Αναλυτικά τα μοντέλα:

- Samsung Galaxy S10 Lite με επίπεδη οθόνη 5.8'' FHD+, διπλή κάμερα στην πλάτη, μονή εμπρόσθια κάμερα
- Samsung Galaxy S10 Edge με κυρτή οθόνη 6.1'' QHD+, τριπλή κάμερα, μονή εμπρόσθια κάμερα 
- Samsung Galaxy S10 Plus με κυρτή οθόνη 6.4'' QHD+, τριπλή κάμερα, διπλή εμπρόσθια κάμερα (σχήματος κάψουλας) 
- Samsung Galaxy S10 5G με κυρτή οθόνη 6.7'' QHD+, τριπλή ή τετραπλή κάμερα, διπλή εμπρόσθια κάμερα 

Οι τιμές, θα είναι «αλμυρότερες», καθώς αναμένεται να κυμαίνονται από 800 ευρώ για το Lite μοντέλο έως και τα 1.300 ευρώ για το S10 Plus. Ενώ το S10 5G μπορεί να ξεπεράσει και τα 1.500 ευρώ στο εξωτερικό! Πάντως, οι επίσημες τιμές δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. 
Πηγή: skai.gr