Οι νικητές του προγράμματος 'Ideas that change us'

Κατά την τελική φάση της διαδικασίας, οι επιλεχθείσες ομάδες με ενθουσιασμό και δυναμισμό, πα-ρουσίασαν τις ιδέες τους στην κριτική επιτροπή που απαρτιζόταν από τους:
Σωτήρη Παπαντωνό-πουλο, co-founder of Venture Capital UniFund,
Γιάννη Νούση, συνιδρυτή του ελληνικού ανερχόμενου  startup Travelmyth
καθώς και από το Γιώργο Καραντώνη του Venture Capital Metavallon.

Οι ομάδες που παρακολούθησαν το εντατικό πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης, έλαβαν 
καθοδήγηση από στελέχη της ΝΝ Hellas καθώς και από ειδικούς συμβούλους ανάπτυξης start-ups από την Oλλανδία, τους Idea Hackers.

Οι τρεις ομάδες με τις καλύτερες ιδέες που διακρίθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού είναι οι:
1ος TORAFUGU TECH 
2ος KIDS IN THE KITCHEN 
3ος CROWDWELL

Ο Πρέσβης της Ολλανδίας στην Ελλάδα, Caspar Veldkamp, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία της NN Hellas με το Orange Grove και ταυτόχρονα πολύ εντυπωσιασμένος από το ταλέντο που υπάρχει στην Ελλάδα στους τομείς της Τεχνολογίας Υγείας, Πρόληψης και Ευεξίας. Περιμένουμε πολλά από αυτές τις νέες start-ups και πρέπει να πω πως παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον την εξέ-λιξή τους. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα τους, όταν μελλοντικά θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν όσα έμαθαν στο πρόγραμμα.»

Η Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Hellas, Μαριάννα Πολιτοπούλου, δήλωσε σχετικά: «Παρακολουθώντας τις καινοτόμες ιδέες των ομάδων, είμαι πολύ χαρούμενη για την υλοποίηση του προγράμματος ‘Ideas that Change Us’. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, η NN Hellas βρίσκεται εμπράκτως δίπλα σε ταλαντούχους ανθρώπους, προσφέροντάς τους τα απαραίτητα εφόδια για να πραγματοποιήσουν τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα και να κατακτήσουν τα όνειρά τους.»