Nup - Αυτό είναι το πιο hot φοιτητικό app αυτή την περίοδο!

Εδώ και μερικές μέρες έχει κυκλοφορήσει το nup, ένα app που έχει ήδη συγκεντρώσει την προσοχή των φοιτητών και συζητιέται αρκετά στα φοιτητικά στέκια. Στο nup, οι φοιτητές ανεβάζουν ανώνυμα, ό,τι τους απασχολεί: εξομολογήσεις, φωτογραφίες από στιγμές φοιτητικής καθημερινότητας, inside jokes, memes ή ακόμη και συζητήσεις επί θεμάτων εξεταστικής.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, έχουν κάνει το nup να φιγουράρει ήδη στις πρώτες θέσεις των σχετικών charts σε app store και play store, παρότι είναι λιγότερο από ένα μήνα online. Η εφαρμογή άρχισε να διαδίδεται γρήγορα μεταξύ των φοιτητών με αποτέλεσμα να ανταλλάσονται ήδη χιλιάδες μηνύματα τη μέρα.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τόσο αγαπητό το nup στους φοιτητές; Ότι σε αντίθεση με αυτά που έχουμε συνηθίσει ως τώρα από τα social networks, όλα τα παραπάνω γίνονται ανώνυμα!

Η εγγραφή γίνεται σε 3 βήματα: Με ένα ψευδώνυμο, δήλωση φύλου και σχολής. Από εκεί και πέρα, μπορείς να μοιραστείς τα μυστικά σου, να σχολιάσεις ή να μιλήσεις στο chat τελείως ανώνυμα και χωρίς κανένας να ξέρει ποιος είσαι.

Όπως λένε οι δημιουργοί του: “Θέλαμε να κάνουμε κάτι καινούριο και που έλειπε στην Ελλάδα. Αν παρατηρήσει κάποιος τα “παραδοσιακά” social networks θα δει κόσμο που δημοσιεύει όλο και λιγότερο. Φοβάται. Δεν εκφράζεται. Εμείς δίνουμε στους φοιτητές το βήμα που τους έλειπε. Μακριά από γονείς, μακριά από κριτική, μακριά από bullying. Εκεί που οι άλλοι βλέπουν GDPR, εμείς
βλέπουμε ανωνυμία και ειλικρίνεια”.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε iPhone και Android εδώ 
Πηγή: skai.gr