H NN Hellas και το Orange Grove στοχεύουν στην ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα

Οι ομάδες με τις καλύτερες ιδέες θα προκριθούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, όπου και θα λάβουν μέρος σε πρόγραμμα καθοδηγούμενης εκπαίδευσης (acceleration program), διάρκειας 3 μηνών, που υλοποιείται από τον Oλλανδικό οργανισμό,  IdeaHackers.

Μέσα από το πρόγραμμα “Ideas That Change Us”, οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από την εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της NN Hellas & του NN Group,  της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, του Orange Grove καθώς και των IdeaHackers και θα αποκτήσουν πρόσβαση σε νέα επιχειρηματικά δίκτυα. Οι ενδιαφερόμενες ομάδες και start-ups μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως 29 Ιουνίου 2018. 

Η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Hellas, δήλωσε σχετικά με το διαγωνισμό: «Μέσα από τη συνεργασία μας με το Orange Grove στοχεύουμε στην ενί-σχυση της επιχειρηματικής κουλτούρας στην Ελλάδα. Έχοντας τη νέα γενιά στο επίκεντρο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητάς μας, δημιουργήσαμε το πρόγραμμα “Ideas That Change Us”, το οποίο προάγει πρωτοποριακές λύσεις για την πρόληψη, την υγεία και την ευεξία. Παράλληλα, η πρωτοβουλία αυτή θα προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια στους νέους επιχειρηματίες ώστε να νιώσουν σιγουριά στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.» 

Ο Πρέσβης της Ολλανδίας στην Ελλάδα, Caspar Veldkamp, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε τη νέα μας συνεργασία με την NN Hellas, στο πλαίσιο του Orange Grove. Ο διαγωνισμός αυτός θα προσφέρει σε ελληνικές start-ups μία μοναδική ευκαιρία να συνεργαστούν και να μάθουν από κορυφαίους εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας, τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Ολλανδία, συγκεντρώνοντας έτσι πολύτιμη εμπειρία και από τις δύο χώρες.»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το IdeasThatChangeUs.gr

Πηγή: skai.gr