Pole dancing από το μέλλον: Ρομπότ-στρίπερ «έπιασαν δουλειά» στο Λας Βέγκας

Την εβδομάδα του Consumer Electronic Show στο Λας Βέγκας, οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Sapphire Las Vegas «προσέλαβαν» δύο ρομπότ-στριπτιζέζ από το Λονδίνο για ένα σόου pole dancing από το μέλλον.

«Η πλειονότητα των νυχτερινών κέντρων δεν προσελκύει τον κόσμο μέσω Consumer Electronic Show» εξήγησε ο Πίτερ Φέινστιν του Sapphire Las Vegas.

«Εμείς ωστόσο προσφέρουμε μια διαφορετική έξοδο. Αν είστε έξι άτομα από μια εταιρεία, δυο γυναίκες και τέσσερις άντρες, μπορείτε να έλθετε εδώ και να διασκεδάσετε με τα ρομπότ, χωρίς να μην αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε στριπτιζάδικο» συνέχισε.

Τελικά και οι 80 πελάτες που εμφανίστηκαν ήταν άντρες. Οι περισσότεροι ήταν στην πόλη για το Consumer Electronic Show και σκόπευαν να επισκεφτούν τα κανονικά στριπτιζάδικα αλλά «σκόνταψαν» πάνω στο στριπτίζ των ρομπότ.

Πριν ξεκινήσει το πάρτι, χορεύτριες με ρούχα από λαστέξ που παρέπεμπαν σε ρομπότ, περιφέρονταν στα τραπέζια προσφέροντας ποτά για να «ζεσταθεί» το κοινό.

Από τα μεγάφωνα ακουγόταν το μουσικό θέμα του «Πολέμου των Άστρων» όταν έγιναν τα αποκαλυπτήρια των δύο ρομπότ-στριπτιζέζ. Οι μηχανές άρχισαν να χαϊδεύουν με το «σώμα» τους, τούς μεταλλικούς στύλους ενώ οι πελάτες έραναν με δολάρια τα μηχανικά πόδια τους που φορούσαν ψηλοτάκουνες γόβες..

Για μία ολόκληρη ώρα, τα ρομπότ λικνίζονταν ρυθμικά πριν αναλάβουν δράση κανονικές στριπτιζέζ.

Οι θαμώνες δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα από το σόου: «Νομίζω ότι τα ρομπότ κινούνται αδέξια, κανείς δεν κινείται έτσι στην πραγματικότητα» είπε ο Κάιντεν, που βρέθηκε στο Λας Βέγκας για το Consumer Electronic Show. «Πρέπει να παρακολουθήσουν μαθήματα χορού στον μεταλλικό στύλο» πρόσθεσε με νόημα.
Πηγή: skai.gr