Ενοχλημένη εμφανίζεται η Apple εξαιτίας της διαρροής του iPhone X

Πληροφορίες σχετικά με τα νέα iPhone και το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα iOS φαίνεται ότι διέρρευσαν στο διαδίκτυο, προς μεγάλη έκπληξη και αγανάκτηση της Apple.

Όπως αναφέρει, σε δημοσίευμά του, το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, οι πληροφορίες που διέρρευσαν αφορούν μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας με την κωδική ονομασία iPhone X, εκτός από τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 8. Επιπλέον, δύο ειδησεογραφικοί ιστότοποι κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μία έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS, το οποίο ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει.



Στο δημοσίευμά του, το BBC σημειώνει ότι στις πληροφορίες που διέρρευσαν περιγράφεται, επίσης, λεπτομερώς μία τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων, η οποία θα λειτουργεί ως σύστημα ξεκλειδώματος της συσκευής, ενώ παράλληλα θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει τις «γκριμάτσες» που κάνει ο κάτοχός του και να τις μετατρέπει σε emoji (ψηφιακές φατσούλες).

Ένας ειδικός δήλωσε στο BBC ότι αυτό το συμβάν αποτελεί τη μεγαλύτερη διαρροή αυτού του είδους που έχει πλήξει ποτέ την εταιρεία.

Η Apple, κάθε χρόνο, καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσει κρυφές τις τεχνολογίες που ενσωματώνει στις νέες συσκευές της μέχρι την επίσημη παρουσίασή τους.

Ωστόσο, αυτή η διαρροή από πολλούς θεωρείται εσκεμμένη, ώστε να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην επίσημη παρουσίαση των νέων iPhone, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει στο δημοσίευμά του το BBC, η Apple δεν δέχτηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τη διαρροή.
Πηγή: skai.gr