Η Electronic Arts παρουσίασε τα νέα της games στο Λος Άντζελες

Για άλλη μια χρονιά η Electronic Arts προτίμησε να διεξαγάγει το δικό της event, λίγο πριν την έκθεση E3 2017, στο Hollywood Palladium το τριήμερο 10-12 Ιουνίου, παρουσιάζοντας το νέο Need for Speed και το Star Wars Battlefront 2 που θα συνοδεύσουν, μεταξύ άλλων, τα Madden NFL 18, FIFA 18 και NBA Live 18.

Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου



Δύο νέα games στις ανακοινώσεις

Η πρώτη παρουσίαση στην E3 2017 ολοκληρώθηκε με την συνέντευξη τύπου της Electronic Arts.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου παρουσιάστηκε το Anthem, μέχρι πρότινος γνωστό και ως Project Dylan. Είδαμε μόνο ένα τρέιλερ χωρίς να αποκαλυφθούν περαιτέρω πληροφορίες, με τις φήμες να κάνουν λόγο για Action-Adventure. Επίσης, οι δημιουργοί του Brothers: A Tale of Two Sons, μας φέρνουν το A Way Out, ένα Co-Op Adventure, το οποίο θα παίζεται υποχρεωτικά ως Co-op σε split-screen, μαζί με φίλο ή online αντίπαλο. Είναι μια προσπάθεια αρκετά πρωτοποριακή, με τα όποια θέματα μπορεί να αντιμετωπίζει ένα τέτοιο εγχείρημα.

Στις υπόλοιπες κυκλοφορίες, τα αθλητικά games Fifa 18, NBA Live 18 και Madden NFL 18 είχαν την τιμητική τους. Ειδικά το νέο Fifa αναμένεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον πήχη στο gameplay και να μας παρουσιάσει ένα νέο Career mode με τον Alex Hunter. Την παράσταση έκλεψαν επίσης το Need for Speed Payback και το Star Wars: Battlefront 2, με το οποίο έκλεισε η παρουσίαση. Για το τελευταίο παρουσιάστηκαν εκτενή βίντεο, καθώς η νέα του έκδοση θα έχει τόσο campaign, όσο και δυνατό multiplayer.

Η τρέχουσα σεζόν θα είναι απ' ότι φαίνεται αρκετά αποδοτική για την EA, αν και το Anthem δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τρέχον οικονομικό έτος της. Δείτε τα update που κατέγραψαν όσα συνέβησαν λεπτό προς λεπτό.

[22:00]
Η press conference ξεκίνησε με μία μπάντα ντυμένη με εμφανίσεις ράγκμπι να παίζει εμβατήριο. Παρουσιάστηκε τρέιλερ του Madden NFL 18.

[22:03]
Ο διευθύνων σύμβουλος της EA, Andrew Wilson ανέβηκε στη σκηνή. Παρουσίασε τους χώρους της έκθεσης όπου υπάρχουν εκατοντάδες PC για να παίξουμε τα νέα games της Electronic Arts. Ανέφερε ότι θα παρουσιαστούν 30 λεπτά απ' το Star Wars Battlefront II. Λογικά τα 12 από αυτά...διέρρευσαν online πριν από λίγες ώρες;

[22:06]
Παρουσιάστηκαν δύο gameplay trailers του Battlefield 1 από τον Andrew Gulotta (παραγωγό του παιχνιδιού). Στο FPS της EA θα προστεθούν 6 νέα maps με το DLC In the Name of the Tsar.




[22:12]
O Patrick Sorderlund, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της EA, ανέβηκε στο stage. Μίλησε για το Fifa Interactive World Cup που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο και θα είναι το μεγαλύτερο από ποτέ. Θα υπάρχει κύπελλο πρωταθλητριών αντίστοιχο με αυτό του Champions League, καθώς πλέον οι ποδοσφαιρικές ομάδες του κόσμου μπαίνουν στα eSports...προσλαμβάνοντας παίκτες Fifa!

[22:15]
Παρουσιάστηκε τρέιλερ του Fifa 18. Διαφημίστηκαν τα χαρακτηριστικά Real Player Motion technology, Signature movements και Team Style, καθώς επίσης και για την επιστροφή του Alex Hunter, με το mode The Journey: Hunter Returns. Ναι, σωστά καταλάβατε, θα έχουμε για άλλη μια φορά career mode με τον Alex Hunter. Κάπου πήρε το μάτι μου στο τρέιλερ και την σύντροφό του!





[22:22]
Ο YouTuber Jesse Wellens, εμφανώς αγχωμένος, μίλησε για το Need for Speed: Payback μαζί με τον παραγωγό της σειράς, Marcus Nilsson. Παρουσιάστηκε ένα νέο gameplay video:




[22:29]
Παρουσιάστηκε το τρέιλερ ενός νέου παιχνιδιού. Θα ονομάζεται A Way Out, είναι Co-Op Adventure και το αναπτύσσουν οι δημιουργοί του Brothers: A Tale of Two Sons.




Το gameplay του παρουσίασε ο Josef Fares, Director και συγγραφέας της Hazelight Studios, λέγοντας ότι το gameplay θα μας απορροφήσει. To παιχνίδι θα παίζεται ως campaign αποκλειστικά από δύο παίκτες ταυτόχρονα, με split-streen . Στόχος σας θα είναι για παράδειγμα να αποδράσετε από την φυλακή και αργότερα να προβείτε σε εγκληματικές ενέργειες.

Το A Way Out θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018.

[22:35]
Παρουσιάστηκε τρέιλερ από το νέο video game της BioWare με τίτλο Anthem! Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό ως "Project Dylan". Πρόκειται για ένα Sci-fi παιχνίδι, στο οποίο η ανθρωπότητα προστατεύεται από γιγάντια τέρατα πίσω από ένα μεγάλο τείχος. Χρησιμοποιεί εξωσκελετούς και καλείται να επιβιώσει.




[22:40]
Παρουσιάστηκαν δύο τρέιλερ του NBA Live 18.






[22:45] Η παρουσίαση της EA ολοκληρώθηκε με το τρέιλερ του Star Wars: Battlefront 2. Η Janina Gavankar, η οποία θα υποδύεται την Iden Versio στο παιχνίδι, έκλεψε τα βλέμματα όταν ανέβηκε επί σκηνής, καθώς μίλησε για τα νέα χαρακτηριστικά του επερχόμενου sequel, το οποίο θα διαθέτει campaign mode.





Πηγή: GameWorld.gr
Πηγή: Πηγή: GameWorld - Μάνος Γρυπάρης