SAP FORUM ATHENS 2017: Ψηφιακή Επιχείρηση: Το αύριο είναι ήδη εδώ

Με την ανάπτυξη τόσων πολλών επαναστατικών τεχνολογικών επιτευγμάτων όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το cloud, το Internet of Things (IoT), αλλά και άλλων «έξυπνων» τεχνολογιών, τα δεδομένα σε όλους τους τομείς της αγοράς έχουν αλλάξει ριζικά, καθώς βαδίζουμε με μεγάλη ταχύτητα προς τη διαμόρφωση ενός εντελώς νέου οικονομικού μοντέλου.
Σε αυτή τη νέα εποχή, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τα πάντα: από τη δομή και τις επιχειρησιακές τους διαδικασίες, μέχρι το πώς οι άνθρωποι τους δουλεύουν και συνεργάζονται.
Γιατί τώρα; Η απάντηση είναι εύκολη – τα περισσότερα από αυτά τα τεχνολογικά επιτεύγματα είναι πλέον προσιτά, οικονομικά και πραγματοποιήσιμα, έτσι η απόδοση επένδυσης έχει γίνει πλέον πολύ ελκυστική. 
Παρέχοντας τις πιο εξελιγμένες λύσεις για τις επιχειρήσεις που ετοιμάζονται να υιοθετήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, η SAP παρουσιάζει και φέτος το μεγαλύτερο συνέδριο λύσεων πληροφορικής στη χώρα μας με τίτλο «Ψηφιακή Επιχείρηση: Το Αύριο είναι ήδη εδώ», φέρονοντας κοντά στελέχη από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, συνεργάτες και ειδικούς της SAP από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας, Country Manager SAP Hellas Cyprus & Malta, ο οποίος θα παρουσιάσει πώς οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν μέσω της τεχνολογίας να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Στη συνέχεια, ο κ. Martin Wezowski, Chief Designer SAP Innovation Center Networks & Chief Innovation Officer, θα εξηγήσει πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε σήμερα, μέσω της τεχνολογίας, το μέλλον που θέλουμε να ζήσουμε, ενώ ο κ. Timo Elliott, Vice President, Global Innovation Evangelist, SAP, θα αναλύσει πώς μπορούμε να μεταβούμε από τις μεμονωμένες δράσεις καινοτομίας σε μία ενιαία πλατφόρμα πλήρους ψηφιοποίησης μίας επιχείρησης. Τέλος, ο κ. Αριστομένης Γεωργακόπουλος, Director IT, EY Advisory Services, ο κ. Γιάννης Παπίδης, Director IT Digitalization & Innovation, Όμιλος ΟΤΕ και ο κ. Ανδρέας Πετρόπουλος, COO, Upstream, θα συμμετέχουν σε συζήτηση πάνελ μαζί με τον κ. Ξηρόκωστα, για το “Live Business”, δηλαδή τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων και τη διαχείριση διαδικασιών σε πραγματικό χρόνο με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας.
Tη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος του Ομίλου ΣΚΑΪ, κ. Νίκος Υποφάντης. 
Παράλληλα, στο πλαίσιο του forum, 17 διαφορετικές θεματικές συνεδρίες θα παρουσιάσουν στο κοινό τις πρωτοποριακές λύσεις της SAP για την ψηφιοποίηση και την ενοποίηση όλων των λειτουργιών μιας επιχείρησης, αλλά και τεχνολογίες αιχμής όπως μεταξύ άλλων το Internet of Things, η διαχείριση των Big Data και το machine learning, ενώ 3 διαδραστικές, «live» παρουσιάσεις που θα τρέχουν σεόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα εισάγουν τους συμμετέχοντες στον εντυπωσιακό κόσμο των πιο σύγχρονων εφαρμογών της ψηφιακής τεχνολογίας.

Δείτε αναλυτικά την ατζέντα του συνεδρίου και εξασφαλίστε τη δωρεάν συμμετοχή σας στο SAP Forum Athens 2017, κάνοντας εγγραφή στο http://events.sap.com/gr/sap-forum-athens-2017/el/home



Πηγή: skai.gr