Spoiled: To «σατανικό» app που σποϊλάρει το Game of Thrones

Μία ασυνήθιστη, «εκδικητική» υπηρεσία, προσφέρει η νέα εφαρμογή spoiled.io στους χρήστες iPhone και Android κινητών. Έναντι 0.99 δολαρίων ανά μήνυμα, η υπηρεσία αναλαμβάνει να στείλει ανώνυμα SMS με σπόιλερ του τελευταίου επεισοδίου του Game of Thrones στον αριθμό της επιλογής σας.

Αμέσως μετά το τέλος της πρώτης μετάδοσης του επεισοδίου στην Αμερική
, η ομάδα του spoiled.io αναλαμβάνει να αποκαλύψει τις ανατροπές στους ανυποψίαστους, φανατικούς της σειράς, με γραπτό μήνυμα.

Όπως αποκαλύπτουν οι δημιουργοί της εφαρμογής, την ιδέα την εμπνεύστηκαν από την ιστορία μία απατημένης συζύγου στις ΗΠΑ που «κατέστρεψε» τη σειρά για τον πρώην άντρα της,«βομβαρδίζοντάς» τον με ηλεκτρονικά μηνύματα με όλες τις εξελίξεις της σειράς.

Η εφαρμογή spoiled.io ωστόσο πηγαίνει την κακία «ένα βήμα πιο πέρα», αναρτώντας στο twitter τις αποκρίσεις των εξοργισμένων θυμάτων της. «Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και ακολουθήστε το Spoiled στο twitter, για να δείτε τις αντιδράσεις των φίλων σας», προτρέπουν τους πελάτες τους οι εμπνευστές της εφαρμογής.

Με αρκετούς από τους φανατικούς της σειράς να διαμένουν σε χώρες όπου η προβολή των νέων επεισοδίων καθυστερεί από μήνες έως και χρόνια, πάρα πολλοί είναι εκείνοι που πληροφορούνται ακουσίως για τις ανατροπές στην πλοκή, από τις σχετικές συζητήσεις και τα meme που κατακλύζουν τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Η άμεση αποκάλυψη των ανατροπών, «τιμωρεί» τόσο όσους αμέλησαν να παρακολουθήσουν στην ώρα του το τελευταίο επεισόδιο, όσο και εκείνους που επέλεξαν να το κατεβάσουν παρανόμως, λίγα μόλις λεπτά μετά την μετάδοσή του στις ΗΠΑ, σχολιάζουν οι δημιουργοί του Spoiled.


«Έχετε φίλους που αγαπούν το Game of Thrones αλλά το βλέπουν μετά την πρώτη προβολή του; Είστε φρικτός φίλος; Υπέροχα!»
Πηγή: Πηγή: Guardian - Επιμέλεια: Πάνος Σάκκας