Κλείσιμο

ΔΩΡΕΑΝ application για να εξοικονομείς χρήματα από τις καθημερινές σου αγορές

Το γέννημα θρέμμα ελληνικό Pockee κυκλοφορεί τον τελευταίο χρόνο στα δυο μεγαλύτερα applicationstores (υποστηρίζει iOS & Android) ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε και η Web έκδοση του, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους να κερδίζουν χρήματα από τα ψώνια στο supermarket, εύκολα και γρήγορα.

Τι ακριβώς προσφέρει το Pockee;
Το φανταστικό με το Pockee είναι ότι μπορείς να κερδίζεις μετρητά από αγορές που κάνεις ούτως ή άλλως στο supermarket, χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσεις ιδιαίτερα.

Εσύ κάνεις κανονικά τις αγορές σου όπως συνήθιζες μέχρι πρότινος, προσθέτοντας στο καρότσι σου και προϊόντα με Pockee προσφορές (όπως Ariel, Lenor, Νουνού, Nivea, Amita, Kellogg’s, Χρυσή Ζύμη και πολλά ακόμα).Μετά από κάθε αγορά καταχωρείς την απόδειξή σου στο Pockee (από smartphone ή τον υπολογιστή σου) και με ένα «μαγικό τρόπο» λαμβάνεις ως επιστροφή το ποσό που αντιστοιχεί στις προσφορές που βρέθηκαν στην απόδειξή σου. Το ποσό που κερδίζεις κατατίθεται στον τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό σου σε μόλις λίγες ημέρες από την χρήση της εφαρμογής και εσύ γεμίζεις τον «κουμπαρά» σου χρήματα από το πουθενά!

Σίγουρα θα άρχισες να αναρωτιέσαι που μπορείς να κάνεις τις αγορές σου για να επωφεληθείς από τις Pockee προσφορές… Υπάρχουν πάνω από 1700 καταστήματα μεγάλων και μικρότερων αλυσίδων supermarket (μεταξύ των οποίων Carrefour  Μαρινόπουλος, Γαλαξίας, Mymarket, Μασούτης κ.ά.). Σε κάποια supermarket όπως ο Μασούτης, η Pockee διαδικασία γίνεται ακόμα πιο απλή, αφού στην απόδειξη θα βρεις ένα ειδικό Pockee barcode που αρκεί να το σκανάρεις για να καταχωρήσεις την απόδειξή σου.

Πέρα από την επιστροφή χρημάτων από τις καθημερινές αγορές, το Pockee σου προσφέρει κάτι ακόμα…

Αν ανήκεις σε αυτούς που πάντα ψωνίζουν με «μπούσουλα» την κλασική χειρόγραφη λίστα, ήρθε ο καιρός για εκσυγχρονισμό. Το Pockee σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις τη λίστα για τα ψώνια σου μέσα από την εφαρμογή για να έχεις τον πλήρη έλεγχο, στα χέρια σου!

Για όλα τα παραπάνω αξίζει στα επόμενα ψώνια σου να ρίξεις μια ματιά στο Pockee. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Αντιθέτως, θα βγεις σίγουρα κερδισμένος!

Για περισσότερα μπες στο www.pockee.com

Πηγή: Advertorial