Τον Φεβρούαριο η παρουσίαση των Samsung S7

Πέντε εκατομμύρια Galaxy S7 έχει ήδη κατασκευαστεί από την Samsung σύμφωνα με τους Times της Νότιας Κορέας. Η νέα «ναυαρχίδα» αναμένεται να παρουσιαστεί στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας που θα γίνει στις 22 με 25 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη.

Όπως και με την σειρα S6, τα Galaxy S7 θα κυκλοφορήσουν σε δύο τύπους: έναν με επίπεδη οθόνη 5,2 ιντσών και έναν με καμπύλη οθόνη 5,5 ιντσών τύπου «Edge». Στην καρδιά των νεών κινητών θα «χτυπούν» βελτιωμένες εκδόσεις των επεξεργαστών Exynos 8890 και Qualcomm Snapdragon 820.

Με την Samsung να έχει ήδη ανακοινώσει έναν νέο οπτικό αισθητήρα για την οπίσθια κάμερα, οι ειδικοί περιμένουν πως τα νέα μοντέλα θα είναι σαφώς αναβαθμισμένα σε φωτογραφικές δυνατότητες. Αμφίβολο ωστόσο παραμένει αν οι οθόνες τους θα υποστηρίζουν ανάλυση 4K ή QHD 1440 x 2560 pixels.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TechRadar, ο φουτουριστικός σχεδιασμός των νέων τηλεφώνων δεν επιτρέπει την ενσωμάτωση αποσπώμενων μπαταριών που για πρώτη φορά στην ιστορία της νοτιοκορεάτικης εταιρίας, θα είναι μη προσβάσιμες στον χρήστη.


Πηγή: Πηγές: South Korean Times/ TechRadar - Επιμέλεια: Πάνος Σάκκας