Ο Todd Jackson νέος αντιπρόεδρος προϊόντων στο Dropbox

H Dropbox συνεχίζει να επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό στην προσπάθειά της να κάνει τη διαφορά από τους ανταγωνιστές της. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία, μετά την πρόσληψη του Thomas Hansen από τη Microsoft, ο οποίος και ανέλαβε καθήκοντα ως παγκόσμιος αντιπρόεδρος πωλήσεων, σήμερα ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του Todd Jackson, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπροέδρου στον τομέα της ανάπτυξης νέων προϊόντων.

Ο Todd Jackson έχει μακρά θητεία στους «μεγάλους» της τεχνολογίας, αφού μέχρι πρόσφατα κατείχε σημαντική θέση στον τομέα ανάπτυξης του Twitter ενώ έχει διατελέσει product manager στο Facebook άλλά και ως επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης του Gmail της Google για εφτά χρόνια.

Ο Todd Jackson έχει συνδέσει το όνομά του με στιγμές και προιόντα ορόσημα για τις εταιρείες για τις οποίες έχει εργαστεί. Είναι χαρακτηριστικό πως σε αυτόν αποδίδεται η επιτυχία που γνώρισε πριν απο 8 χρόνια το Gmail αλλά και η μορφή που έχει το timeline του Facebook σήμερα.

Σε δήλωσή του μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο Todd Jackson σημείωσε: « ο τρόπος που οι άνθρωποι εργάζονται αλλάζει σημαντικά και ταχύτατα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα εργάζομαι σε μία εταιρεία που έχει ως στόχο να αναπτύσσει προϊόντα που κάνουν τη δουλειά των ανθρώπων ευκολότερη και πιο ενδιαφέρουσα».
Πηγή: skai.gr