Κλείσιμο

Mark Zuckerberg: Το μέλλον του Facebook είναι η τηλεπάθεια

Ένα άτομο στη σελίδα του Facebook ρώτησε τον Mark Zuckerberg πως θα μπορούσε να μοιάζει το μέλλον του Facebook και εκείνος είπε ότι μια μέρα πιστεύει πως οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να στείλουν συναισθηματικές εμπειρίες ο ένας στον άλλο, κάτι το οποίο θα είναι «η απόλυτη εμπειρία τεχνολογικής επικοινωνίας».

«Μια μέρα, πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να μοιραστούμε τις σκέψεις μας απευθείας με τη χρήση της τεχνολογίας. Θα είμαι απλά σε θέση να σκεφτώ κάτι και οι φίλοι μου θα είναι αμέσως σε θέση να το γνωρίζουν, όπως κι εσείς αν θέλετε».

Και πρόσθεσε: «Συνηθίζαμε να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας μόνο μέσω του κειμένου και των φωτογραφιών. Στο μέλλον το βίντεο θα είναι ακόμη πιο σημαντικό από τις φωτογραφίες. Μετά από αυτό, καθηλωτικές εμπειρίες όπως αυτή της εικονικής πραγματικότητας θα γίνουν ο κανόνας και στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να μοιραστούμε την πλήρη αισθητική και συναισθηματική εμπειρία μας με τους ανθρώπους όποτε θέλουμε».

Είπε πως αυτές οι συσκευές θα φοριούνται «όλη την ώρα» και θα μας επιτρέψουν να «βελτιώσουμε την εμπειρία μας στην επικοινωνία».

Το συγκεκριμένο σχόλιο έχει πλέον διαγραφεί από τη σελίδα, χωρίς να είναι σαφές το γιατί.
Πηγή: skai.gr