Δωρεάν ίντερνετ και laptop ή tablet για 290 χιλιάδες δικαιούχους

Δωρεάν ίντερνετ και φορητό υπολογιστή, ή ταμπλέτα, θα μπορούν να αποκτήσουν από την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου οι περίπου 290 χιλιάδες δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος εξαργυρώνοντας το κουπόνι της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων οι πολίτες των οκτώ Περιφερειών που καλύπτει το Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» - δηλαδή Αν. Μακεδονία - Θράκη, Θεσσαλία, Ήπειρος, Δυτική Ελλάδα, Ιόνιοι νήσοι, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη - θα μπορουν να λαμβάνουν μεταξύ άλλων επιδότηση 12 ευρώ τον μήνα στη συνδρομή ευρυζωνικής σύνδεσης και tablet ή laptop αξίας μέχρι 230 ευρώ.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να εκτυπώνουν το κουπόνι από την ιστοσελίδα www.e-inclusion.gr. Εκτυπώνοντας το κουπόνι από την ιστοσελίδα θα επισκέπτονται ένα από τα εγκεκριμένα καταστήματα για να αποκτήσουν: Επιδότηση 12 ευρώ τον μήνα στη συνδρομή ευρυζωνικής σύνδεσης (κινητή ή σταθερή), ηλεκτρονικό υπολογιστή τύπου tablet ή φορητό υπολογιστή τύπου netbook ή laptop (αξίας μέχρι 230 ευρώ), υπηρεσίες υποστήριξης - κατάρτισης σε τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών κατ' οίκον (όπως πρόσβαση σε e - mail, internet, e-gov υπηρεσίες) κ.ά

Πηγή: skai.gr