Σαρωτική αναδιοργάνωση της Microsoft ανακοίνωσε ο Μπάλμερ

Τη «σαρωτική αναδιοργάνωση» της εταιρείας ανακοίνωσε την Πέμπτη ο επικεφαλής της Microsoft Στιβ Μπάλμερ, τονίζοντας ότι έτσι θα δοθεί στην εταιρεία «η δυνατότητα να καινοτομεί με μεγαλύτερη ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και ικανότητα σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο».

Ο Μπάλμερ δήλωσε ότι η λεγόμενη «εκτεταμένη επανευθυγράμμιση» θα βοηθήσει στην ενσωμάτωση των προσπαθειών συντονισμού γύρω από το λογισμικό και τις συσκευές του αμερικανικού κολοσσού.

«Συσπειρωνόμαστε σε μια ενιαία στρατηγική ως μία εταιρεία – όχι ως μια συλλογή ξεχωριστών στρατηγικών» αναφέρει χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους.

«...Η ενιαία βασική στρατηγική θα μας οδηγήσει να θέσουμε κοινούς στόχους για όλα όσα κάνουμε. Θα δούμε τη σειρά προϊόντων μας ολιστικά, όχι ως ένα σύνολο τμημάτων» πρόσθεσε.

Ο Μπάλμερ δήλωσε ότι η στρατηγική της «Μίας Μicrosoft» θα έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή διαφορετικά τμήματα, όπως τα Windows, Windows Phone, Xbox, Surface, το Office 365 και άλλα.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ