E-MAILiT, ή αλλιώς το sharing αλά... ελληνικά!

Το E-MAILiT δεν είναι μόνο η π πρώτη και μοναδική ελληνική πλατφόρμα διαμοιρασμού περιεχομένου ιστοσελίδων, αλλά και η ασφαλέστερη.

Δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2008 και συνδυάζει τον διαμοιρασμό περιεχομένου ιστοσελίδων (sharing π.χ. στο Facebook ή στο Twitter) με την δημιουργία κέρδους για τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας στην οποία είναι εγκατεστημένο.

Πρόκειται για μία καινοτόμο και εναλλακτική μέθοδο στην διαδικτυακή διαφήμιση, καθώς είναι το ασφαλέστερο (χωρίς την χρήση cookies) sharing button, το οποίο δίνει στους publishers επιπλέον κίνητρο για να το χρησιμοποιήσουν, έξυπνα συνδυασμένο με display διαφήμιση, όλα σε ένα και με ολοκληρωμένη διαδικασία προστασίας της ιδιοκτησίας domain name.

Σημαντικοί publishers εγγράφηκαν και υποστήριξαν την υπηρεσία (MTV, PC World, Elxis CMS, Favoritus.com, Hootananny Brixton, freestuff.gr), φτάνοντας τις 10 εκατομμύρια εμφανίσεις έως σήμερα.

Το E-MAILiT είναι ο καλύτερος τρόπος για να μετατραπούν οι επισκέπτες σε Sharers/Clients/Advertisers, να δημιουργηθούν απεριόριστες διαφημιστικές καμπάνιες μέσα στο sharing button και να υπάρχει απόλυτος έλεγχος στο τι ακριβώς διαφημίζεται μέσω της πλατφόρμας.

Επιπλέον οφέλη είναι η εύκολη δημιουργία διαφημίσεων, με αυτόματη ανανέωση, με άνοιγμα/κλείσιμο όλων των ειδών διαφημιστικών formats (text, static, flash & animated image, rich media/interactive & video ads).

Η πλατφόρμα παρέχει ολοκληρωμένη παραμετροποίηση, με clicks και drag and drop λειτουργίες, μέσω ενός φιλικού interface για τον τελικό χρήστη, χωρίς να είναι απαραίτητες γνώσεις προγραμματισμού.
Πηγή: skai.gr