«Add Yours»: Το νέο viral feature του Instagram και πώς να το χρησιμοποιήσεις

Το «Add Yours», το οποίο κυκλοφόρησε την 1η Νοεμβρίου, είναι μια νέα επιλογή στο Instagram που επιτρέπει στους χρήστες να ανταποκρίνονται σε διαφορετικά νήματα με τη δική τους άποψη για ένα συγκεκριμένο θέμα — από φωτογραφίες κατοικίδιων, έως #ootd.

Μόλις προστεθεί μια απάντηση στην ιστορία κάποιου, όποιος δει την ιστορία του μπορεί στη συνέχεια να πατήσει το αυτοκόλλητο για να προσθέσει τη δική του απάντηση, συνεχίζοντας την αλυσίδα.

Αν θέλεις να συμμετάσχεις στην αλυσίδα, μπορείς απλά να πατήσεις το αυτοκόλλητο στην ιστορία που το βλέπεις. Αυτό θα σε οδηγήσει σε ένα παράθυρο όπου μπορείς να δεις όλες τις δημόσιες υποβολές. Στο κάτω μέρος αυτής της οθόνης, θα υπάρχει ένα μπλε κουμπί με την επιλογή “Add Yours”.

Τι γίνεται αν το αυτοκόλλητο “Add Yours” δεν λειτουργεί;

Ενώ η λειτουργία “Add Yours” έχει κυκλοφορήσει επίσημα παντού, ορισμένοι χρήστες μπορεί να έχουν ακόμα κάποια δυσκολία στο να το χρησιμοποιήσουν.

Αν έχεις δει τα stories με το αυτοκόλλητο add yours, αλλά δεν μπορείς προσθέσεις τη δική σου φωτογραφία, ίσως αυτό σημαίνει πως η εφαρμογή δεν έχει κάνει ακόμα την απαραίτητη αναβάθμιση.

Μπορείς να την κάνεις χειροκίνητα, από το κατάστημα εφαρμογών του τηλεφώνου σου και να δεις εάν πληροίς τις προϋποθέσεις για ενημέρωση. Η έξοδος από την εφαρμογή και η επανεκκίνηση ή η επανεκκίνηση του τηλεφώνου, είναι ένας άλλος τρόπος για να δεις αν η εφαρμοφή μπορεί να αναγνωρίσει το νέο feature.

Εάν εξακολουθεί να μην το εμφανίζει, μπορείς να αναφέρεις το πρόβλημα στο Instagram μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια,  «Βοήθεια» και μετά «Αναφορά προβλήματος».

Αν θέλεις να ξεκινήσεις ένα thread με το «Add Yours», μπες στα stories σου, επίλεξε τη φωτογραφία που θέλεις και πάτα τις επιλογές των stickers. Εκεί θα δεις την επιλογή «Add Yours».

Έτοιμη!

Διαβάστε επίσης:

Το μυστικό για να στεγνώνεις τα μαλλιά σου εύκολα και σε χρόνο μηδέν

“Μη με αφήσεις ποτέ”: Το συγκλονιστικό βίντεο της Lacta με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Πηγή: savoirville