«Τρένο» η Ιταλία - Έβαλε «φωτιά» στον τέταρτο όμιλο η Ελβετία

Τη σαρωτική πορεία της προς το Euro 2020 συνέχισε η Ιταλία! Παρά τις πολλές αλλαγές και χωρίς να χρειαστεί καν να φορτσάρει, σάρωσε 5-0 το αδύναμο Λιχτενστάιν και έκανε το «8 στα 8» στα προκριματικά.

Η Ελβετία νίκησε 2-0 την Ιρλανδία στη Γενεύη για την όγδοη αγωνιστική του τέταρτου προκριματικού ομίλου του EURO 2020 και μείωσε στο -1 από τους Βρετανούς και τη Δανία δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης, βάζοντας «φωτιά» στην υπόθεση πρόκριση στα τελικά.

Τις λιγοστές ελπίδες της διατήρησε η Γεωργία, επικρατώντας 3-2 στην έδρα του Γιβραλτάρ.

Τα χρειάστηκε απέναντι στη Σουηδία αλλά τελικά η Ισπανία κατάφερε να πανηγυρίσει στο τέλος την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020. Ας είναι καλά ο Ροντρίγκο Μορένο, ο οποίος με ένα τέρμα του στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε 1-1 το παιχνίδι και έδωσε τον βαθμό που αναζητούσαν οι “φούριας ρόχας» για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το εισιτήριο δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της προκριματικής φάσης. Τραυματίστηκε ο Ντε Χέα και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Στο Βουκουρέστι, η Ρουμανία και η Νορβηγία έμεναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 52ο λεπτό με τον Πούσκας, σε μια μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Αυτό τελικά συνέβη στο 62ο λεπτό με τον Μιτριτα.
 

Πηγή: sport-fm.gr