Σούπερ Giannis με 11Χ11 double doube (!) πανηγύρισε με τους Μπακς κόντρα στους Μπουλς

Με τον Γιάννη Αντεοκούνμπο να σημειώνει το ενδέκατο φετινό του double double σε ισάριθμα ματς, οι Μπακς επιβλήθηκαν με 124-115 των Μπουλς στο «Fiserv Forum» και βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 8-3. 

Ο Γιάννης ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 38 πόντους (12/19 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 11/20 βολές), 16 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Αξιος συμπαραστάτης του ο Ερικ Μπλέντσοου, που ξεπέρασε τους 20 πόντους για πέμπτο διαδοχικό ματς και δείχνει ότι βρίσκει τον εαυτό του. Ο Μπλέντσοου είχε 31 πόντους (12/12 δίποντα) και 8 ασίστ.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στα πρώτα έξι ματς των Μπακς ο Μπλέντσοου είχε 12,3 πόντους μέσο όρο, και στα επόμενα πέντε ο μέσος όρος του διπλασιάστηκε (24). 
Για τους Μπουλς, ο Κόμπι Γουάιτ είχε 26 πόντους, ο Ζακ ΛαΒίν 25 πόντους και ο Γουέντελ Κάρτερ 14 πόντους...

Ο Γιάννης Αντεοκούνμπο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο ηγέτης των Μπακς τόνισε τα εξής:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο, όποια ομάδα έπαιζε την καλύτερη άμυνα, θα έπαιρνε τη νίκη. Νομίζω ότι το καταλάβαμε αυτό στο ημίχρονο, βγήκαμε δυνατά και τους περιορίσαμε στους 20 πόντους στην 3η περίοδο».

Για την απόδοση του Ερικ Μπλέντσοου ο Γιάννης είπε:«Όταν βλέπω τον Μπλέντσοου να είναι τόσο επιθετικός, παίρνω και εγώ δύναμη. Μου μεταδίδει ενέργεια. Όταν είμαστε επιθετικοί και οι δύο, τότε οι άμυνες προσαρμόζονται πάνω μας και δίνουμε την ευκαιρία στους συμπάικτες μας για πολλά ελεύθερα τρίποντα»...

Πηγή: skai.gr