Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Πάτρικ Γιούιν

Απέφυγε τον κίνδυνο ο Πάτρικ Γιούιν, ο οποίος έφυγε από το νοσοκομείο όπου είχε νοσηλευτεί για κάποιες ημέρες με Covid-19, προκειμένου να ξεκινήσει την ανάρρωση στο σπίτι. 

Η ανακοίνωση έγινε στο twitter από τον γιο του 57χρονου πρώην αστέρα του ΝΒΑ και νυν προπονητή του πανεπιστημίου του Τζορτζτάουν.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου που φρόντισαν τον πατέρα μου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, καθώς κι όλους εκείνους που ήρθαν σε επαφή μαζί μας με σκέψεις και προσευχές», έγραψε ο Γιούιν τζούνιορ. 

«Ο μπαμπάς είναι στο σπίτι και η κατάστασή του βελτιώνεται. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τα συμπτώματά του και να ακολουθούμε τις οδηγίες του CDC. Ελπίζω ότι όλοι θα παραμείνουν ασφαλείς και θα προστατεύσουν τον εαυτό τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα».

Ο ύψους 2,13 παλαίμαχος σέντερ θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ιστορία του ΝΒΑ και από το 2008 είναι μέλλος του μπασκετικού «Hall of Fame». 

Το απόλυτο είδωλο των Νικς έπαιξε με την ομάδα της Νέας Υόρκης από το 1985 έως το 2000. Κατάκτησε έναν τίτλο στο NCAA με το Τζορτζτάουν (1984) και δύο χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Λος Άντζελες το 1984 και στη Βαρκελώνη το 1992, με την αυθεντική Dream Team.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ