Πανό κατά του τουρκικού φασισμού διέκοψε αγώνα του Socca World Cup στο Ρέθυμνο

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Τουρκία για το Socca World Cup που διεξάγεται στο Ρέθυμνο, με Έλληνες φιλάθλους να σηκώνουν πανό και να διαμαρτύρονται κατά της Τουρκίας φωνάζοντας συνθήματα κατά της χώρας και του Ερντογάν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί προσωρινά.

Η εισβολή της Τουρκίας στη Συρία, αλλά και η συμπεριφορά των Τούρκων αθλητών που τάσσονται υπέρ των κινήσεων αυτών, έφεραν την αντίδραση Ελλήνων φιλάθλων που βρέθηκαν στο παιχνίδι της Βραζιλίας με τους Τούρκους στο Ρέθυμνο για το Socca World Cup.

Συγκεκριμένα, στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, σηκώθηκε πανό που έγραφε «Against Turkish Fascism» και ακούστηκαν πολλά συνθήματα κατά της Τουρκίας και του Ερντογάν.
 


Αυτά τα γεγονότα ανάγκασαν τον διαιτητή να διακόψει προσωρινά τον αγώνα καθώς η κατάσταση ήταν αρκετά έκρυθμη. Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 7 λεπτά με κάποιους Τούρκους ποδοσφαιριστές μάλιστα να πλησιάζουν απειλητικά προς την εξέδρα και τους ψυχραιμότερους να τους προλαβαίνουν για να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε αφού κατέβηκε το πανό και απομακρύνθηκαν οι Έλληνες φίλαθλοι.
 

Πηγή: skai.gr